BYRÅDSMEDLEM I AABENRAA OM PARKERING PÅ TOLDPLADSEN I PADBORG:

Vognmænd skal betale for at have lastbiler holdende

Mandag 8. januar 2018 kl: 14:35
Af: Redaktionen

Ejler Schütt, der sidder i byrådet for Aabenraa kommune, der blandt andet rummer transportområdet med toldpladsen i Padborg, peger på, at det koster kommunen omkring 850.000 kroner årligt at rengøre og vedligeholde toldpladsen i Padborg. Ejler Schütt, der er medlem af Dansk Folkeparti, mener, at det er brugerne af pladsen - vognmændene - der skal betale regningen - ikke skatteborgerne

I et læserbrev i JyskeVestkysten søndag begrunder Ejler Schütt sit synspunkt med, at det først og fremmest er vognmænd med udenlandske lastbiler og chauffører, der langtidsparkerer på toldpladsen i Padborg - og at det derfor er rimeligt, at det også er dem, der betaler for at holde den ren.


På toldpladsen i Padborg er der indrettet toiletter, vaskerum og udendørskøkkener - og det er Aabenraa Kommune, der passer pladsen.


Ejler Schütt argumenterer også for sit synspunkt ved at pege på, at vognmænd betaler for at benytte lastbilparkeringspladser - autohof’er - i eksempelvis Tyskland.


Derfor er det efter Ejler Schütt’ mening kun ret og rimeligt, at vognmænd også betaler for at benytte toldpladsen i Padborg.


Dansk Folkeparti i Aabenraa Kommune har ikke stillet et egentligt forslag om at indføre betaling for at benytte toldområdet i Padborg, men håber på, at synspunktet langsomt vil brede sig og modnes i byrådet.




Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.