Hirtshals Havn får emballagefabrik ved siden af lakseterminal

Tirsdag 12. december 2017 kl: 19:40
Share  


Af: Redaktionen

Den norske industrikoncern Jackon’s danske datterselskab, Jackon Danmark, vil opføre en emballagefabrik, der skal forsyne fiskevirksomheden Hav Line med EPS-kasser til transport af laksen. Den nye emballagefabrik skal opføres i direkte tilknytning til Hav Lines nye lakseterminal ved Industrikajen på Hirtshals Havn

- Vi har været i tæt samarbejde med Hav Line om etablering af produktionen i Hirtshals, og vi har på den måde kunnet optimere snitfladerne mellem kasseproduktionen og laksepakkeriet. Det er på den måde vigtig for os at være en del af den fremtidsrettede satsning, som Hav Line gennemfører omkring transport, pakning og videre distribution af højkvalitetslaks, siger Stein Trygsland, der er administrerende direktør i industrikoncernen Jackon-gruppen.


Jackon’s nye og højt automatiserede fabrik skal efter planen være klar til produktion samtidig med, at Hav Line sætter slagteskibet "Norwegian Gannet" og lakseterminalen i drift i andet halvår af 2018.


Jackon har produktion flere steder i Norge, og vil med fabrikken i Hirtshals kunne forsyne såvel Hav Line, den lokale fiskeindustri samt fiskeindustrien i Europa, som er et vigtigt segment for koncernen.


Klik venligst

© Copyright 2018 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.