19-årig kørte taxitur for 3.500 kroner med spærret dankort

Mandag 16. oktober 2017 kl: 11:52
Af: Redaktionen

En tur i en taxi fra Vejle til Randers koster omkring 3.500 kroner. En 19-årig mand fandt natten til mandag omkring klokken 3.05 ud af, at det smart at kunne betale for turen, når man sætter sig ind i en taxi og for eksempel beder om at blive kørt fra Vejle til Randers

Den 19-årige vidste ifølge sin egen forklaring til politiet, at hans dankort var spærret, da han satte sig ind i en taxi og bad om at blive kært til Randers. 
Det fortalte han dog ikke chaufføren. Den 19-årige håbede på, at nogle af hans bekendte i Randers ville betale for ham, når han nåede frem. Han bad derfor taxichaufføren om at køre rundt til forskellige adresser i Randers - men på ingen af dem, lykkedes det ham at få fat i dem, han kendte. 

Til sidst mistede chaufføren tålmodigheden og ringede til politiet. Manden erkendte bedrageriet til betjentene, og han blev sigtet på stedet.



Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.