Bilforhandlerne leverede 181 el-biler i august

Onsdag 13. september 2017 kl: 08:21
Af: Redaktionen

I løbet af august kom der lidt mere gang i leveringen af el-biler. I alt leverede bilforhandlerne 181 nye elbiler i august, hvilket skal sammenholdes med, at der i de foregående syv måneder iden årsskiftet er blevet leveret 167 el-biler

Med august-tallene er der siden årsskiftet leveret 348 nye elbiler til danske aftagere mod 441 i den samme periode sidste år. 133 af de 181 er leveret til et udlejningsselskab mens 17 blev leveret til private forbrugere.


Ifølge De Danske Bilimportører er årsagen til det markant stigende salg det politiske forlig, som blev indgået i april, og som trådte i kraft i juli, og hvor de administrative systemer hos Skat blev klar i slutningen af august, så bilerne kunne leveres og indregistreres korrekt.


- Vi forventer fremad en øget interesse og et øget salg af elbiler, lyder vurderingen fra Gunni Mikkelsen, der er administrerende direktør i De Danske Bilimportører.







Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.