Vestjysk vognmand tipper med ny fire-akslet trailer

Fredag 18. august 2017 kl: 09:50
Af: Redaktionen

Vognmand Jan Hedevang Jensen i Sevel i Vestjylland har taget en ny fire-akslet rundtiptrailer i brug. Der er tale om en Kel-Berg-tiptrailer leveret af Lastas i Hedensted


Vestjysk vognmand tipper med ny fire-akslet trailer
Rundtip-traileren har et chassis opbyggget i længdevanger opsvejst i boks-profiler med stærke tværvanger og forstærkninger. 


Tipkassens sider er fremstillet i 7 mm valset special alu-plade med ekstra slidstykke, mens bunden er forstærket med en ekstra 7 mm plade, så den på de sidste 4 meter består af i alt 14 mm gods. Derudover er bunden beklædt med en 4 mm Hardox-450-bundplade i fuld længde.


Bagklappen er udført i 40 mm kraftige og tophængte alu-profiler, mens skuffen bagerst er udbygget og tilpasset til at arbejde sammen med asfaltmaskiner. Den har pneumatisk åbne- og lukkesystem.
Tipkassen er isoleret med 100 mm isolering og beklædt med en blank og rustfri stålplade. Øverst er der monteret en rullepresenning.


I venstre side er der monteret værktøjskasse, kost- og skovlbeslag.


Trailerens fire 9-tons luftaffjedrede aksler er forsynet med tromlebremser og lift-funktion på første og fjerde aksel. Derudover er fjerde aksel selvstyrende.


Traileren er monteret med Kel-Berg sikkerhedspakke med tilt-alarm og dumperventil samt akseltrykmåler i ton. 


Den nye trailer er leveret af Anders Larsen fra Lastas Trucks Danmark A/S.






Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.