Gaffeltruck-producent får den største lithium-ion-kontrakt nogensinde

Torsdag 10. august 2017 kl: 09:59
Share  


Af: ltl.dk

Leverandøren og producenten af løsninger til intern transport og intralogistik, Jungheinrich, har modtaget en ordre på over 1.000 truck, der alle er udstyret med lithium-ion batterier

Lithium-ion-teknologien er en af drivkræfterne i den stigende efterspørgsel på elektriske truck. Det mærker man hos Jungheinrich, som var en af de første leverandører der lancerede lithium-ion batteridrevne warehousetruck på logistikmarkedet.


Ordren på de 1.000 lithium-ion truck er Jungheinrichs største ordre nogensinde. Den internationale kunde, som vil benytte køretøjerne i lagerbygninger og shipping centre i Storbritannien, Frankrig, Italien og Tyskland, ønsker at forblive anonym indtil videre.

Godt 700 af de 1.000 industrielle truck består af ordreplukkere designet til brug i pakhuse med smalle gange.

- Jungheinrich er den ubestridte nummer ét, når det handler om industrielle truck, der kører på lithium-ion batterier, siger dr. Lars Brzoska, der er medlem af direktionen for Jungheinrich og ansvarlig for marketing & salg.


- Denne ordre sætter en ny milepæl for elektro-mobilitet og understreger Jungheinrichs uovertruffne beherskelse af lithium-ion-teknologien, fremfører han videre.


Jungheinrich er i øjeblikket den eneste gaffeltruckproducent, som producerer sine egne lithium-ion batterier.Klik venligst

© Copyright 2019 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.