Norsk flyselskab satte ny passagerrekord og fyldte fly i juli

Fredag 4. august 2017 kl: 09:41
Af: Redaktionen

Det norske lavprisflyselskab, Norwegian, transporterede i juli over 3,3 millioner passagerer, hvilket er en stigning på 15 procent i forhold til samme periode sidste år. Det er det højeste antal passagerer i en enkelt måned nogensinde, og belægningen var på 94 procent

I alt 3.358.565 passagerer fløj med Norwegian i juli, hvilket er 432.683 flere end i samme måned sidste år. Den totale trafikvækst (RPK) steg med 23 procent og kapacitetsvæksten (ASK) steg med 24 procent. Belægningen i juli var på 94 procent, mens langdistanceflyene ifølge flyselskabet havde en endnu højere belægningen på 96 procent.


- Vi er meget tilfredse med, at stadig flere passagerer vælger at flyve med Norwegian, når de skal ud at rejse -også på de interkontinentale ruter. Selv med en stærk kapacitetsøgning er flyene stort set helt fyldte og udviklingen er god i hele rutenettet. Det betyder, at rejsende både i Europa, USA og Asien værdsætter lave priser, nye fly og god service, siger koncernchef Bjørn Kjos.


Norwegian gennemførte 99,1 procent af de planlagte flyvninger i juli med en punktlighed på 68,8 procent.


Norwegians flådefornyelse fortsatte i juli med leverancen af tre Boeing 737 MAX og to Boeing 787-9 Dreamlinerer. Med en gennemsnitsalder på 3,6 år er Norwegians flyflåde blandt de mest moderne og miljøvenlige i verden.




Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.