Jetpak flyver frem i Danmark

Mandag 3. april 2017 kl: 12:57
Af: Redaktionen

Jetpak Danmark A/S styrke sin position på det danske marked og starter egen lufthavnshandling i Kastrup Lufthavn. Samtidig åbner virksomheden for eksport via Aarhus Lufthavn

Lørdag startede Jetpak Danmark A/S, der er en del af svenske Jetpak Group AB, sin egen lufthavnshandling I Kastrup Lufthavn. Virksomheden, der ønsker at styrke sin position, vil via egen handling sikre høj kvalitet og samtidig tilbyde hurtigse transit-, ind- og udleveringstider. 


Jetpak Danmark A/S’ produktionchef, Lars Støckel, står i spidsen for et hold af erfarende terminalportører i Københavns Lufthavn.


- Samtidig med vores nye handling-setup styrker vi også både kørsels- og salgs-styrken, siger Rasmus Enderslev, der er Sales Manager Europe hos Jetpak.


Jetpak tilbyder eksport fra Aarhus Lufthavn
På samme dag, som Jetpak startede med egen lufthavnshandling i Kastrup op, kom Jetpak tilbage med eksportmulighed fra Aarhus Lufthavn.


- Vi har længe tilbudt import til Aarhus, men fra 1. april kan vi også tilbyde eksport. Vi er sikker på at vores kunder vil hilse den nye mulighed velkommen og vi ser frem til at kunne servicere vores Jyske kunde endnu bedre, siger Lars Støckel.


Om Jetpak
  • Jetpak-gruppen er et nordisk logistikforetagende inden for nichen dør til dør-ekspresforsendelser med fokus på leverance indenfor 0-12 timer
  • Jetpak henvender sig til en bred gruppe af kunder med spontane leverancebehov såvel som til virksomheder, der anvender Jetpak til fast videredistribution af tidskritiske produkter indenfor blandt andet high tech, bilreservedele og medicinske produkter
  • Gruppen har 260 ansatte, men gennem samarbejde med franchisetagere og agenter, beskæftiger virksomheden cirka 1.500 personer i sit netværk
  • Jetpak er repræsenteret over 140 steder med 700 budbiler, som kombineres med 3.800 flyafgange i døgnet
  • Jetpak ejes af Polaris Private Equity




Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.