Transportkoncern udvider kapaciteten på sin største terminal i Danmark

Fredag 17. februar 2017 kl: 08:00
Af: Redaktionen

Transportkoncern udvider kapaciteten på sin største terminal i Danmark

Den tyske transportkoncern, DB Schenker, øger kapaciteten på sin terminal i Hvidovre væsentligt. Baggrunden er, at DB Schenker’s platformstrafik ned gennem Tyskland med daglige afgange til flere forskellige destinationer er voksende

- Jeg tør godt fastholde, at vi er Europas fragtmænd, og at vi nu bliver endnu bedre, siger administrerende direktør, Henrik Dam Larsen, i forbindelse med kapacitetsudvidelsen i Hvidovre.


Han peger på, at Dansk-Tysk Handelskammer opjusterer forventningerne til Tysklands økonomi, hvilket passer godt ind i transportkoncernens vækststrategi. 


En stor samlet europæisk udrulning med et tættere netværk i Europa betyder nemlig endnu bedre leadtimes og bedre on time performance - altså kortere transporttid og bedre kvalitet i leverancerne ned gennem Tyskland. 


Ifølge Dansk-Tysk Handelskammer ventes den tyske beskæftigelse at stige med 350.000 mennesker i 2017 og forventningerne til væksten er opjusteret til 1,6 procent. 


- Ingen af vores konkurrenter er i nærheden af at matche vores nye produkter med daglige afgange til en lang række nordiske og øvrige europæiske lande, fremfører Viggo Duch, der er chef for landdivisionen i DB Schenker Danmark. 


Den mest markante forandring for Danmark bliver imidlertid, at Schenker med den udbyggede terminal i Hvidovre også bliver en naturlig drejeskive for nordisk distribution og får langt flere hubs i Norden. 


- Det er vores klokkeklare mål, at tjene vores penge ved at levere en bedre kvalitet end konkurrenterne og det er et mål, vi arbejder benhårdt på at nå. Den bedre kvalitet består ikke blot i, at leverancerne kommer hurtigere frem, den består selvfølgelig også i, at leverancerne er ubeskadigede og kommer til aftalt tid, siger administrerende direktør Henrik Dam Larsen. 


Ombygningen af terminalen i Hvidovre, som betyder en tredjedel flere porte og ramper er gået i gang og forventes færdig inden udgangen af april måned. 




Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.