Fritureolie er brudt i brand på havnen i Fredericia

Torsdag 4. februar 2016 kl: 08:25
Af: Jesper Christensen

Sydøstjyllands Politi oplyser, at der i forbindelse med en brand i nogle tanke med palmeolie (fritureolie) hos en virksomhed på Møllebugtvej på Fredericia Havn er risiko for en eksplosion. Færden og ophold udendørs i området kan være farligt. Sikkerhedsafstanden til branden er mindst 1.000 meter

Advarslen vedrører borgere i Fredericia indenfor et område afgrænset af havneområdet vest for Norgesgade, Nørre Voldgade, Vejlevej, Søndermarksvej, Snoghøj Landevej i krydset med Erritsø Bygade.


Beboerne i det berørte område skal gå inden døre, samt holde døre og vinduer lukkede. Beboerne skal endvidere undlade at opholde sig i rum, der vender mod Fredericia Havn. Det vil ikke være tilladt at køre ind eller færdes i nævnte område og al færdsel vil blive sendt væk fra området. 


Beboerne i nærområdet er evakueret til Fredericia Idrætscenter på Vestre Ringvej i Fredericia. Når faren er drevet over, vil det blive varslet med sirenesignal.


Branden brød ud onsdag aften lidt efter klokken 21.00. I forbindelse med branden er der også etableret overflyvningsforbud over Fredericia. To personer blev i forbindelse med branden kørt på skadestuen.






Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.