Magasinet Bus nummer 10 - 2015 er udkommet

Torsdag 29. oktober 2015 kl: 20:06
Af: Redaktionen

I efterårets andet nummer af Magasinet Bus har vi en større reportage med billeder fra den internationale busmesse i Kortrijk i Belgien. På busmessen var bæredygtighed og tilgængelighed nøgleord. Flere udstillere havde el-busser med på standene. Vi skriver også om et lille polsterværksted på en sidevej i Hedensted, der sørger for sæder til en stor busoperatør, om at god dialog giver opbakning om løsningerne, og om en taxi-direktør, der mener, at investeringer i kvalitet kræver incitament. Vi har også noget om, at nye dieselbiler skal forurene
markant mindre, om dieselmotorer, der kan opgraderes til Euro 6-normen og om konkursen i Cetrum Turist. Derudover bringer vi nyt om en hurtigere busforbindelse gennem København, om en politikontrol, om et overfald på en chauffør, om arbejdet med enklere takster i den kollektive trafik, og om en pendlerbus i Odense, der hjælper bilister ind i centrum.


Du kan hente dit eget eksemplar af Magasinet Bus 10 - 2015 her:

Læse det online her:

Eller læse det i en bladreudgave nedenfor.



God læselyst


Redaktionen









Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.