Sporarbejde: Flere vælger fjernbusser

Fredag 29. maj 2015 kl: 14:00
Af: Mikael Hansen

Forsinkelser på grund af sporarbejdet på Vestfyn får mange passagerer til at skifte fra tog til bus. Fjernbusselskaberne har markant vækst i passagertallet.

Fjernbusselskaberne Rødbillet og Abildskous melder om passagerfremgang på turene mellem Jylland, Fyn og København. Det skriver DR P4 Østjylland.


- Vi har sat 3-4 ekstra busser ind på hverdagene og 6-8 i weekenden i forhold til for to måneder siden, fortæller direktør Thomas Hintze fra Rødbillet til DR Nyheder.


Samme melding kommer fra Jess Abildskou fra linje 888, som også kan mærke DSB´s sporarbejde og i øjeblikket har 20 procent flere passagerer i busserne.


De to busdirektører er dog uenige om langtidseffekten. Thomas Hintze tror, at mange passagerer vil fortsætte med fjernbusserne, men Jess Abildskou er mere forbeholden.


- Vi har erfaringer fra tidligere sporarbejder, og der går nogle måneder, efter sporarbejdet er færdigt, så vender folk tilbage til deres vante trafikmønstre, udtaler Jess Abildskou til DR Nyheder.




Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.