Rederi øger containermængderne til og fra øresundshavn

Torsdag 26. marts 2015 kl: 11:34
Af: Redaktionen

Det Maersk-ejede rederi, Seago Line, øger antallet af anløb i Helsingborg Hamn fra to til tre hver uge. Det nye anløb giver såvel Seago Line som Helsingborg Hamn konkurrencefordele, da rutetætheden med resten af verden øger, hvilket gavner industri- og transportvirksomheder i regionen og i Sverige

Sago Line's ekstra anløb i den svenske havn lige over for Kronborg og Helsingør vil øge containeromsætningen i havnen med 160 hver uge. Derudover vil forbindelsen til eksempelvis Bremerhafen i Nordvesttyskland med forbindelse til havne over alt i verden blive styrket.


- Hurtighed, en strategisk placering og høj kompetence. Det er årsagen til, at vi vælger at satse på Helsingborg, når vi ser behov for vækst i kundernes transporter til og fra Skandinavien, siger Magnus Grimhed, der er General Manager hos Seago Line Scandinavia.


- Havnen giver os stor fleksibilitet, og samarbejdet har vist, at havnen virkelig gør sig umage for at imødekomme vore behov for flere afgange, siger han videre.




Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.