Thybo Biler i Nordvestjylland bliver samarbejdspartner med KH OneStop

Tirsdag 13. august 2013 kl: 22:22
Af: Redaktionen

KH OneStop A/S har med aftalen om om fremadrettet strategisk samarbejde og partnerskab med Thybo Biler i Thisted og Holstebro, der gælder fra 1. september, udvidet sit netværk i Danmark

Det to parter betegner aftalen som strategisk vigtig for fremtiden. Den skal styrke begge parters position på markedet.


Aftalen betyder, at Thybo Biler fremover bliver underforhandler for KH OneStop af både Thermo King køleanlæg, KH Isoleringskit kølebiler, MBB Palfinger lifte, samt Sækko Presenninger og dekoration.


Thybo Biler´s nuværende aftale med Carrier er opsagt med udgangen af august.


For KH OneStop A/S har det været vigtigt at indgå et partnerskab med en stærk og kompetent partner i netop Thisted- og Holstebro-området for at tilgodese de mange kunder, KH OneStop allerede har i dette område, og som indtil nu har måttet køre uforholdsvis langt for at blive serviceret hos KH OneStop.


Partnerskabet betyder, at KH OneStop kan udbygge sin position som et førende trailer- og køleværksted i Danmark med et stort landsdækkende netværk og som en førende forhandler af transportkøleanlæg samt isoleringskit til biler.


KH OneStop A/S tæller fra 1. september syv egne værksteder i henholdsvis Padborg, Erritsø, Taulov, Odense, Brøndby, Vejle (DTC) og Aarhus - samt tre servicepartnere i henholdsvis Hirtshals (Agathon On Spot),  Skive (Skive Lastvognsservice) og nu også i Thisted og Holstebro (Thybo Biler).


Derudover har KH OneStop egne landsdækkende 24/7 mobilenheder i henholdsvis Padborg, vejle, Esbjerg, Slagelse, Brøndby, aarhus og Holstebro.


KH OneStop fastholder sin egen direkte salgsindsats i området. Her vil området forsat have fuldt salgsfokus og blive serviceret af KH OneStop´s egen mangeårige repræsentant i området, Carsten Schulz.




Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.