It-system og bilforsikringer kobles sammen

Mandag 8. oktober 2012 kl: 13:34
Af: Redaktionen

Forsikringsselskabet Zurich vælger TomTom til at hjælpe med at mindske risikoen og styre forsikringspræmierne for virksomheders bilflåder

Forsikringsselskabet Zurich i Tyskland har valgt TomTom flådestyring som leverandør af den telematik-kapacitet, der ligger bag selskabets nylancerede produkt Zurich Fleet Intelligence (ZFI).


Den integrerede tjeneste, der er lanceret i Tyskland, er rettet mod virksomheders flåder og kombinerer køretøjs-telematik, rapportering, kørselsudviklingsværktøjer og hjælp til risikovurdering.


TomTom teknologi vil være en integreret del af produktet, der hjælper virksomhederne til aktivt at forbedre trafiksikkerheden, reducere driftsomkostningerne og minimere miljøpåvirkningen.


- Hos Zurich er vi overbeviste om, at nye teknologier som telematik vil revolutionere fremtiden for bilforsikringer og risikostyring i særdeleshed. TomTom var derfor den oplagte partner for os på grund af selskabets resultater i Europa og selskabets internationale rækkevidde. Vi er specielt imponerede over Active driver Feedback komponenten, som giver føreren mulighed for at adoptere en mere ansvarlig kørestil, siger Christoph Willi, der er administrerende direktør i Zurich Global Corporate i Tyskland.


ZFI-kunder får on-line adgang til Zurich's webportal for risikostyring, hvor både chauffører og flådeledere kan få overblik over og analysere resultater baseret på detaljerede flådestyringsdata.


- Det er en yderligere anerkendelse af det bidrag, som TomTom flådestyring yder for sikkerheden for chauffører og risikoreduktion, hvilket hjælper virksomhederne med at drive grønnere, sikrere og mere effektive flåder, siger Thomas Schmidt, der er administrerende direktør hos TomTom Business Solutions i Danmark.


Teknologien kan eksempelvis også hjælpe flådeledere med at lægge låg på forsikringspræmierne ved at reducere antallet af ulykker.




Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.