Sydtrafik tilbyder periodekort til smarte telefoner

Fredag 5. oktober 2012 kl: 00:12
Af: Redaktionen

Som det første trafikselskab i Danmark tilbyder Sydtrafik de rejsende en app til periodekort. App'en kan også bruges til at købe og downloade almindelige busbilletter, og betalingen foregår med betalingskort



Dermed er en arbejdsgiverbetalt telefon er ingen hindring for at benytte app'en. Sydtrafik peger på, at man som passager skal være opmærksom på, at mobilbilletter og kort købt med app'en ikke kan bruges i tog over takstområdegrænser.


Billig kampagnepris
Sydtrafik kører en introduktionskampagne for at få så mange som muligt til at downloade periodekortet i stedet for at købe det på kortsalgsstederne. Resten af året kan man derfor købe periodekortet til børnepris for en periode af 30 og helt op til 360 dage - dog højest for 4.000 kroner  

Når ens periodekort er ved at udløbe, får man automatisk besked.


Her kan man bruge app'en
Med Sydtrafik Mobilbillet app kan man købe enkeltbilletter og periodekort med iPhone, iPad, iPod touch eller Android mobil. 
Alle telefoner, der har adgang til internet, kan købe enkeltbilletter og periodekort på mobilbillet.sydtrafik.dk. Her kan interesserede læse mere om Mobilbillet. 

Man kan også tage en flyer i bussen eller scanne QR koden, som vi gengiver her:













Mobilbilletten er udviklet i tæt samarbejde med Odense-virksomheden Kofoed & Co, der også stod bag udviklingen af SMS-billetten for Sydtrafik. Selve udviklingsarbejdet er desuden sket parallelt med trafikselskabet Fynbus.




Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.