Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp
Forsiden
      

Skriv i transportkalenderen

Har du et arrangement, en begivenhed, et jubilæum eller en anden transportbegivenhed, kan du sende os en mail - klik her!

Du kan som abonnent på transportnyhederne.dk selv skrive i kalenderen, når du er logget ind.

Skriv i kalenderen - send os en mail:

Du skal have et abonnement på transportnyhederne.dk for at kunne skrive direkte i kalenderen - bestil dit abonnement her!

Print siden
MARTS 2018 - 2 arrangementer
Torsdag 1. marts
12:00-17:00 Besko åbner dørene til uddannelsesakademi
Besko, der fra hovedsædet i Brabrand ved Aarhus og fra strategisk placerede butikker i hele landet, leverer reservedele til lastbiler, trailere og busser, slår dørene op til et nyt uddannelsesakademi - Besko Akademi - i Kolding. Besko betegner stedet som branchens nye hus til kurser og efteruddannelse i den tunge transportsektor.

Åbningsdagen byder på taler fra branchens organisationer. Der bliver lejlighed til at høre mere om mulighederne for efteruddannelse, og der vil blive serveret lidt godt til ganen. 


Besko, Trianglen 8B, Kolding
Tirsdag 13. marts
13:00-17:00 Transportministeren inviterer til konference om mobilitet for fremtiden
Transport-, bygnings- og boligminister Ole Birk Olesen (LA) inviterer til en konference i København 13. marts, hvor det vil være muligt at få indsigt i en rapport fra ekspertgruppen Mobilitet for fremtiden. Rapporten skal danne grundlag for en mere politisk diskussion om fremtidens transport

Selvkørende biler, førerløse tog, deleøkonomi, urbanisering samt ændrede adfærds- og familieformer er nogle af de elementer, der er poppet op i de seneste år - og som beslutningenstagerne skal vurdere, når fremtidens transport skal planlægges

Med det udgangpsunkt nedsatte Ole Birk Olesen i juni sidste år en ekspertgruppe, som skulle rådgive om den teknologiske udviklings implikationer for de kommende års transportpolitiske beslutninger.

I forbindelse med offentliggørelse af ekspertgruppens arbejde inviterer ministeren til en konference om mobilitet for fremtiden. Formålet med konferencen er at få et indblik i ekspertgruppens rapport og mere generelt at tage en politisk diskussion om fremtidens transport på et fagligt funderet grundlag.

Tilmelding er påkrævet og skal ske senest onsdag 21. februar på ekspertgruppen@TRM.dk.

Tilmelding sker efter først til mølle princip. Tilmelding skal ske senest onsdag 21. februar på ekspertgruppen@TRM.dk.

Tivoli Hotel & Congress Center på Arni Magnussons Gade i København
Første side  |  Forrige side  |  Næste side  |  Sidste side

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligstKlik venligst