Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Ekspresbus med færgeforbindelse åbner shuttle-rute

Onsdag 9. juni 2021 kl: 15:59
Af: Redaktionen

Kombardo Expressen, der startede i juli 2017 med en hurtigfærge-baseret hurtigbusrute mellem Aarhus og Købehavn, og som efterfølgende har udvidet sit rutenet med eksempelvis en rute mellem København og Rønne, udvider nu denne rute med en ny shuttlebus for på den måde at skabe mere plads til biler på hurtigfærgerne mellem Ystad og Rønne

Kombardo Expressens rute mellem København og Rønne mærker den stigende interesse for at holde ferie på Bornholm. Det betyder mange udsolgte busafgange, hvilket er baggrunden for at etablere den nye shuttlebus-forbindelse, som skal gøre det muligt for flere at komme til og fra Bornholm.


- Vi vil gerne imødekomme det stigende ønske for at rejse med bus til Bornholm. I dag er der ofte ikke plads på vogndækket til flere køretøjer, så hvis vi skal kunne indfri efterspørgslen på ture til Bornholm, skal vi have flyttet passagerer fra biler over i shuttlebusserne og på den måde skabe plads, siger Molslinjens kommercielle direktør, Jesper Skovgaard.


Med det nye shuttle-koncept kommer der øget fleksibilitet og nye muligheder for at rejse mellem København og Rønne eller gøre stop i Ystad.


- Vi starter ruten op nu, hvor Transportministeriet har varslet, at loftet over passagerer i fjernbusserne forsvinder 26. juni. Ved at indsætte flere busser håber vi samtidig på at kunne frigive noget kapacitet på færgernes vogndæk, siger Jesper Skovgaard.


De første shuttle-ture mellem København og Rønne skal efter planen sættes ind fra 21. juni i en fast køreplan, hvor der kan sættes ekstra ture ind efter behov.




Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Mangel på mekanikere og reservedele påvirker togdriften i det sydlige Jylland
- Refusion af flybilletter kunne ske via passagerernes rejseagent
- Antallet af togrejser steg i årets første to måneder
- Passagerer tilbage til busser og tog er emnet på høring på Christiansborg
- Beskæftigelsen steg med 33.600 på et år
- Tur i pirattaxi på få kilometer kostede en del tusinde kroner
- Fredag 12. marts 2024 lå brændstofpriserne på følgende niveau
- Rutesektor har fået ny næstformand
- 32 kilometer spor skal bane vejen for hurtigere tog på Lolland
- Nye løsninger skal få flere passagerer i den kollektive trafik
- Fremtidens kollektive transport er kommet tættere på i Nordjylland
- Regionale buslinier i Hovedstaden skifter til el-drift

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst