Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Pakkedistributør får ny chef i Europa

Onsdag 24. marts 2021 kl: 09:27
Af: Redaktionen

Amerikanske UPS, der har specialiseret sig inden for pakkedistribution, har udnævnt Daniel Carrera som ny UPS President i Europa. I sin nye rolle vil Daniel Carrera være ansvarlig for at styre operationelle aktiviteter og mere end 50.000 UPS’ere på tværs af 56 lande og områder

Pakkedistributør får ny chef i Europa
Daniel Carrera er ny UPS President i Europa.
Den europæiske region vokser fortsat som et globalt knudepunkt i UPS-netværket, og koncernen vil imødekomme de voksende krav fra e-handel samtidig med at spille en afgørende rolle i leveringen af vacciner fra Europa til Asien, Mellemøsten, Nordamerika og Afrika.


Daniel Carrera, der er spansk statsborger, er den anden europæiske president for UPS Europa. Han har haft flere senior ledelsesroller i hele regionen og var senest president for West Europe District. Samtidig har han været International Ambassador for Diversity & Inclusion. I disse positioner har han spillet en nøglerolle, da regionen gennemførte en femårs investeringscyklus på 2 milliarder dollar, som forbedrede hastigheden, tilføjede kapacitet og imødekom øgede krav drevet af e-handel, sundhedssystemet og handel på tværs af grænser.


Inden Daniel Carrera kom til UPS, var han direktør for internationale kunder i Europa, Mellemøsten og Afrika (EMEA) hos Menlo Worldwide, en global speditørudbyder. Efter UPS’s overtagelse af virksomheden i 2005 overvågede han den vellykkede integration af Menlo Worldwides salgsteams og UPS Supply Chain Solutions.




Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Skanderborg-virksomhed er endt i konkurs
- Seks meldes døde
- Entreprenør tog tre tre-akslede tandem-trækkere med til Herskind
- Dem fra Nordlunde har fået en ny fire-akslet maskinanhænger
- Havn investerer og reducerer sin gæld
- Ny limfjordsforbindelse bliver emne på samråd med transportministeren
- Overføringsanhænger skal føre containere til og fra opgaverne
- Slagelse-virksomhed skal bruge to nye trækkere til entreprenøropgaver
- 23-årig kørte i stjålet lastbil
- Pusher-trækker skal tage læsset med gyllevogne med mere
- Beskæftigelsen steg med 33.600 på et år
- Fragtfirma medbringer truck til lasten

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst