Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Norgesfærger bliver lagt om

Fredag 13. marts 2020 kl: 16:39
Af: Redaktionen

Det norske færgerederi Fjord Line har besluttet at indstille sejladsen på ruten mellem Hirtshals i Vendsyssel i Danmark og Stavanger-Bergen på Vestlandet i Norge og mellem Hirtshals og Laugesund fra mandag 16. marts og i første omgang 30 dage frem. Det sker for at dæmme op for yderligere spredning af corona-virus

Fjord Line opretholder sejladsen over Oslofjorden mellem Sandefjord i Norge og Strømstad i Sverige med afgang fra Sandefjord om morgenen og fra Strømstad ved middagtid. I stedet for de normale ruter mellem Danmark og Norge etablerer Fjord Line afgange mellem Hirtshals og Kristiansand med to daglige afgange i hver retning mellem Hirtshals og Kristiansand. Ruten bliver betjent af et af Fjord Line’s skibe, som normalt sejler på ruterne til Vestlandet og Langesund.

  
Alle rederiets passagerer, som er booket ind på en af de linjer, hvor sejladsen nu indstilles, vil få tilbuddet om at rejse på den nye midlertidige linje i stedet. 


- Jeg tror på, at alle har forståelse for de tiltag, vi nu gør for at begrænse omfanget af smitte med coronavirusset. Jeg er bevist om, at dette kan opfattes som en indgriben i folks rejse- og ferieplaner, men grundet den nuværende situation og efter råd fra nationale myndigheder, vurderer vi, at dette er det rigtige at gøre, siger rederiets direktør Rickard Ternblom.


Alle passagerer, som har bestilt almindelige bilpakker og cruise med bestillingstidspunkt i perioden fra 10. marts til 31. maj kan ændre rejsedatoen gebyrfrit op til 48 timer før afrejse. Denne ændring i rederiets rejsevilkår gælder frem til 31. maj i år. Afbestilling er også mulig, men da vil det være de gængse afbestillingsvilkår, som er tilknyttet billettypen, som er gældende.
 

Fjord Line har stort fokus på sikkerhed og hygiejne om bord og har på grund af den nuværende situation forstærket rutinerne yderligere. Foreløbig har der ikke være rapporteret om corona-smitte blandt Fjord Lines passagerer eller besætning. 






Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Skanderborg-virksomhed er endt i konkurs
- Seks meldes døde
- Entreprenør tog tre tre-akslede tandem-trækkere med til Herskind
- Dem fra Nordlunde har fået en ny fire-akslet maskinanhænger
- Havn investerer og reducerer sin gæld
- Ny limfjordsforbindelse bliver emne på samråd med transportministeren
- Overføringsanhænger skal føre containere til og fra opgaverne
- Slagelse-virksomhed skal bruge to nye trækkere til entreprenøropgaver
- 23-årig kørte i stjålet lastbil
- Pusher-trækker skal tage læsset med gyllevogne med mere
- Beskæftigelsen steg med 33.600 på et år
- Fragtfirma medbringer truck til lasten

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst