Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Energiselskab nummer to har fået øje på Allerød

Fredag 7. februar 2020 kl: 12:52
Af: Redaktionen

Allerød får et nyt truckanlæg, når energiselskabet YX Erhverv udvider antallet af truckanlæg til chauffører og vognmænd med et nyt anlæg med gode tilkørselsforhold, high-speed-pumper og AdBlue ved motorvejsafkørslen Allerød S på Hillerødmotorvejen. Det nye OK Truck Diesel-anlæg, som vi har omtalt her på transportnyhederne.dk tidligere i dag, får dermed følgeskab af et anlæg fra en konkurrent

Helt præcist bliver Bøgeholm Allé 1 ved motorvejsafkørslen Allerød S hjemsted for YX Erhverv’s nye truckanlæg.


- Vi er rigtig glade for at løfte sløret for det nye truckanlæg i Allerød. Der har længe været stor efterspørgsel på flere anlæg i Nordsjælland. Vi har derfor været på jagt efter den helt rigtige placering, der kan være med til at spare vores chauffører og vognmænd dyrebar tid, så de hurtigt kan komme tilbage på ruten, og her mener vi, at den centrale placering på Bøgeholm Allé 1 er et godt match, siger Michael B. Hansen fra YX Erhverv.


YX Erhvervs truckanlæg er med gode tilkørselsforhold, high-speed-pumper og mulighed for at tanke både diesel og AdBlue særligt egnet til store køretøjer. Og de er fri for privatbilister.


Altid et truckanlæg nær chaufføren
Ambitionen for YX Erhverv er at have truckanlæg tæt på landets chauffører og vognmænd. Med den nye placering på Bøgeholm Allé 1 ved Allerød, hvor Energiselskabet Ok lige har åbnet et nyt Truck Diesel-anlæg, vil YX Erhverv binde Storkøbenhavn og Nordsjælland endnu bedre sammen og med det allerede eksisterende netværk i Hillerød og Kvistgård.


YX Erhverv er specialiseret i at levere olie til erhverv og transport og har et effektivt netværk fordelt over hele landet. Derudover kan chaufføren eller vognmandens YX Truck-kort også benyttes på Uno-X og Bonus stationer spredt over hele landet. Alle har åbent døgnet rundt.






Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Skanderborg-virksomhed er endt i konkurs
- Seks meldes døde
- Entreprenør tog tre tre-akslede tandem-trækkere med til Herskind
- Dem fra Nordlunde har fået en ny fire-akslet maskinanhænger
- Havn investerer og reducerer sin gæld
- Ny limfjordsforbindelse bliver emne på samråd med transportministeren
- Overføringsanhænger skal føre containere til og fra opgaverne
- Slagelse-virksomhed skal bruge to nye trækkere til entreprenøropgaver
- 23-årig kørte i stjålet lastbil
- Pusher-trækker skal tage læsset med gyllevogne med mere
- Beskæftigelsen steg med 33.600 på et år
- Fragtfirma medbringer truck til lasten

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst