Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

To mænd får samlet 19 års fængsel i stor narkosmuglersag

Mandag 11. november 2019 kl: 19:49
Af: Redaktionen

To hollandske mænd på 70 og 65 år blev fredag idømt henholdsvis 10 og 9 års fængsel for at have været med til at smugle store mængder hash og amfetamin til Danmark. Derudover blev de begge udvist for bestandigt

De to hollandske mænd var en del af et større internationalt netværk, som smuglede narko fra Holland og ind i Danmark med lastbiler fra Holland. Den 70-årige blev dømt for at have koordineret distributionen og kørslen med narkoen, mens den 65-årige blev dømt for at have ageret chauffør i flere tilfælde. 


To gange i november 2017 kørte den 65-årige på den 70-åriges instruks fra Holland til Arden i Nordjylland med en last på 200 kilo hash, som blev læsset af og senere videredistribueret. Ved to andre lejligheder i november gik turen til Hvidovre, hvor der i første omgang blev afleveret mellem 40 kilo hash og i anden omgang ni kilo kokain og 40 liter flydende amfetaminolie. 
 

Narkonetværket er blevet efterforsket og optrevlet af Særlig Efterforskning Vest, som i sagen har fået hjælp af politiet i andre lande. Den 70-årige blev på foranledning af dansk politi anholdt og udleveret af hollandsk politi, mens den 65-årige blev udleveret fra Sverige, hvor han er dømt i en anden narkosag. 


- De to dømte har været med i et særdeles organiseret, internationalt narkonetværk, så der har været brug for en stor koordineret indsats med politiet i flere andre europæiske lande. Sagen her viser, at vores internatonale samarbejde er så stærkt, at man ikke kan undgå straf, selvom man sidder og trækker i trådene langt fra Danmark, siger anklager i Særlig Efterforskning Vest, Mette Fladkjær. 
 

Den 65-årige ankede dommen, mens den 70-årige udbad sig betænkningstid. 

I samme sag har flere andre mænd, som har været med i narkonetværket, allerede fået dom. 




Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Skanderborg-virksomhed er endt i konkurs
- Seks meldes døde
- Entreprenør tog tre tre-akslede tandem-trækkere med til Herskind
- Dem fra Nordlunde har fået en ny fire-akslet maskinanhænger
- Havn investerer og reducerer sin gæld
- Ny limfjordsforbindelse bliver emne på samråd med transportministeren
- Overføringsanhænger skal føre containere til og fra opgaverne
- Slagelse-virksomhed skal bruge to nye trækkere til entreprenøropgaver
- 23-årig kørte i stjålet lastbil
- Pusher-trækker skal tage læsset med gyllevogne med mere
- Beskæftigelsen steg med 33.600 på et år
- Fragtfirma medbringer truck til lasten

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst