Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Transportministeren er på gaden for at hjælpe passagerer

Fredag 18. oktober 2019 kl: 09:14
Af: Redaktionen

Mandag 21. oktober er første dag efter efterårsferien. Derfor står transportminister Benny Engelbrecht (S) sammen med medarbejdere fra Movia fra klokken 06.30 klar for at hjælpe buspassagerne med de mange nye rejseveje i Nyt Bynet, som blev lanceret for en uge side som følge af Hovedstadens nye metro-forbindelse - Cityringen

Trafikselskabet Movia peger på, at Nyt Bynet er en historisk stor omlægning af busdriften i hovedstadsområdet. God information om Nyt Bynet er vigtigt for, at alle kommer godt i gang og får godt udbytte af det nye system af bus, tog og metro. Derfor har Movia’s medarbejdere sammen med en række buschauffører siden 13. oktober været på gaden ved over 30 udvalgte stoppesteder og stationer for at hjælpe passagerne på vej med det nye. 


Mandag morgen 21. oktober klokken 6.30 får indsatsen et nyt pust, når transportminister Benny Engelbrecht vil stå klar ved Vibenshus Runddel sammen med Movia, for at hjælpe alle dem, der er kommet tilbage fra efterårsferie med at finde deres nye vej med bus, tog og metro i Nyt Bynet.


- For få uger siden indviede vi Cityringen, som udgør et kæmpe løft af den kollektive trafik i hovedstadsområdet. Med 17 nye metrostationer er der blevet skabt helt nye rejseveje i Københavns kollektive trafik. Derfor er det også nødvendigt at tilpasse buslinjerne for at sikre bedst mulig sammenhæng mellem bus og metro, så passagererne nemmere og hurtigere kan komme til og fra arbejde og hjem til deres familier, siger transportminister Benny Engelbrecht.

 
Samme dag vil Movia’s medarbejdere sammen med en række buschauffører være på gaden i tidsrummet 6.30 - 9.30 og igen 14.30 - 17.30 ved den række andre stoppesteder og stationer. Movia fortsætter den særlige indsats på gaden tirsdag og onsdag i uge 43 samt tirsdag og onsdag i uge 44. 


- Med 17 nye metrostationer, bliver der også mange nye steder, busserne skal køre hen. Vibenshus Runddel bliver eksempelvis et stort skiftested mellem bus og metro. Det betyder, at nogle passagerer skal vænne sig til at bruge en anden bus, end de plejer, for at komme f.eks. i skole eller på arbejde, mens andre skal bruge metro noget eller hele vejen. Nye rejseveje betyder nye vaner, så derfor er vi glade for, at transportminister Benny Engelbrecht er med os på gaden, for at hjælpe passagererne godt på vej, siger plandirektør i Movia Per Gellert.




Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Mangel på mekanikere og reservedele påvirker togdriften i det sydlige Jylland
- Refusion af flybilletter kunne ske via passagerernes rejseagent
- Antallet af togrejser steg i årets første to måneder
- Passagerer tilbage til busser og tog er emnet på høring på Christiansborg
- Beskæftigelsen steg med 33.600 på et år
- Tur i pirattaxi på få kilometer kostede en del tusinde kroner
- Fredag 12. marts 2024 lå brændstofpriserne på følgende niveau
- Rutesektor har fået ny næstformand
- 32 kilometer spor skal bane vejen for hurtigere tog på Lolland
- Nye løsninger skal få flere passagerer i den kollektive trafik
- Fremtidens kollektive transport er kommet tættere på i Nordjylland
- Regionale buslinier i Hovedstaden skifter til el-drift

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst