Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Distributionscenteret ligger på Lars Larsensvej - i Bulgarien

Mandag 23. september 2019 kl: 11:47
Af: Redaktionen

Den bulgarske premierminister, Boyko Borisov, var med, da den danske Jysk-koncern fornyligt indviede et moderne distributionscenter på Lars Larsensvej i Sofia i Bulgarien

Distributionscenteret ligger på Lars Larsensvej - i Bulgarien
Den danske ambassadør Søren Jacobsen (tv), administrerende direktør i Jysk Jan Bøgh, premierminister Boyko Borisov og økonomiminister Emil Karanikolov ved indvielsen af distributionscenteret.






- Der er en vigtig dag for Jysk, og jeg håber, at I også betragter det som en vigtig dag for Bozhurishte og Sofia. Måske endda for hele Bulgarien. Jeg er glad for, at premierminister Boyko Borisov sammen med en række andre repræsentanter for den bulgarske regering har valgt at være med her i dag til at fejre indvielsen, sagde administrerende direktør i Jysk, Jan Bøgh, i sin tale ved åbningen.


Efter talerne havde gæsterne mulighed for at gå på opdagelse i det mest moderne og automatiserede distributionscenter i regionen og høre mere om Jysk’s planer for fremtiden.


Bygger 200 arbejdspladser
- Distributionscentret er bygget med den nyeste teknologi og er det klart mest moderne i hele regionen. Når det er fuldt integreret i Jysk’s forretning, giver det mange fordele til Jysk’s kunder, for vores butikker og for miljøet, sagde Logistics Manager Jan Oliver, der er den daglige leder af distributionscentret i Sofia.


Distributionscentret i Bozhurishte er Jysk's ottende distributionscenter i Europa, og det forsyner i begyndelsen næsten 80 Jysk-butikker i Bulgarien, Grækenland og Serbien.


Størrelsen på distributionscentret er 95.000 kvadratmeter, men det, der for alvor adskiller Bozhurishte-centeret fra lignende faciliteter, er de fuldt automatiserede højlagre, hvor der samlet kan opbevares 125.000 paller, når det er fyldt helt op.


Efterhånden som det sker, skal distributionscentret i Bozhurishte også levere til butikker og kunder i Rumænien og Bosnien. På sigt skaber distributionscentret omkring 200 arbejdspladser og skal servicere over 320 butikker i regionen.


Åbningen er også en vigtig del af Jysk’s strategi, da det vil give kortere leveringstid både til butikker og til kunder, der køber online. Åbningen af distributionscentret i Bulgarien giver desuden betydelige miljømæssige fordele, da det vil betyde, at der skal køres cirka 10 millioner lastbilkilometer mindre hvert år.


Investeringen er på 107 millioner euro - cirka 799 millioner kroner - hvilket er den største foretaget af en dansk virksomhed i Bulgarien. Investeringen indbragte sidste år Jysk prisen som ”Investor of the Year” i Bulgarien.









Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Forhandlernetværk effektiviserer og konsoliderer ekspertisen
- Vognmand har overført en ny tre-akslet anhænger til sit hovedsæde i Brabarnd
- Politiet har beslaglagt knap 3.000 køretøjer
- Erhvervsorganisation efterlyser samlet grøn plan for transport i Danmark
- Limfjordshavn holdt omsætningen oppe uden Grønlandstrafik
- Havneby i det vestlige Sverige får et elektrisk ladehub
- Lastvognsservice på Avedøre Holme er kommet godt fra start - søger flere mekanikere
- Belgisk producent af busser og trailere er blevet delt i to
- Lastbilleverandører sætter fokus på lastvognsmekanikeruddannelsen under DM i Skills
- City-trailer med en enkelt aksel gør det let at komme rundt
- Lokal entreprenør skal ombygge motorvejstilslutning ved Taulov
- Landbrugsvirksomhed kører ud med tre-akslet trækker

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst