Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Transportorganisation får digitaliseringschef og ny afdeling

Onsdag 21. august 2019 kl: 11:34
Af: Redaktionen

ITD skal være et førende videnscenter inden for digitale løsninger og datadrevet rådgivning inden for vejgodstransport og logistik. Derfor har transportorganisationen ansat Sverre Vincent Lenbroch som digitaliseringschef. Han skal stå i spidsen for organisationens nye afdeling, ITD Digital, der er en del af en målrettet oprustning på det digitale område

- Vejgodstransporten står over for en gennemgribende digitalisering i det kommende årti, og i ITD har vi en ambition om, at danske transport- og logistikvirksomheder skal være blandt eliten inden for anvendelse af digitale løsninger. Det kræver, at transportvirksomhederne og deres medarbejdere forstår at udnytte de nye digitale forretningsmodeller, siger ITD’s administrerende direktør, Carina Christensen, og fortsætter:


- ITD skal være et førende videnscenter på digitale løsninger og datadrevet rådgivning inden for vejgodstransport og logistik. Vi glæder os meget til, at Sverre nu kaster sig over arbejdet, som skal skabe direkte værdi for vores medlemmer.

 
Sverre Vincent Lenbroch kommer fra en stilling som Strategy and Disruption Manager hos SOS International. Her har han været med i opstarten af en ny digital innovationsenhed hos SOS, hvor fokus har ligget på nye digital forretningsmodeller, optimale brugeroplevelser og generel forretningsværdi i forbindelse med nye digitale projekter. I det arbejde har han beskæftiget sig med digital strategi, digital innovation, trends og nyere teknologier, som alle er elementer i en digital transformation.

 
- Jeg glæder mig meget til at bidrage aktivt til den digitale omstilling af de danske vejgodstransportvirksomheder og til at udbygge deres digitale førerposition. Digitaliseringen kan gøre virksomhederne hurtigere, dygtigere og mere effektive, og jeg glæder mig meget til at tage mine erfaringer med digitalisering ud til både de store og de små virksomheder i ITD’s medlemskreds, siger Sverre Vincent Lenbroch.
 

Sverre Vincent Lenbroch har tidligere været IT-Development Manager og Business Technology Manager i SOS med ansvar for IT-udviklingen på vejhjælpsområdet i Norden, hvor han har været ansat siden 2013. Fra 2007-2013 var han ansat som Head of Development hos TDC Business. Sverre Vincent Lenbroch har en produktionsbachelor fra Ingeniørhøjskolen i Aarhus og en Master i IT - Technology-Driven Supply Chain Innovation fra SDU og Aarhus BSS.
 

ITD Digital er en nyoprettet afdeling, der oprettes som led i ITD’s Vækststrategi 2030.




Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Vognmand folder sig ud i ny FH
- Fire-akslet tiptrailer med tvangsstyret bagaksel kan tage 37 kubikmeter i ladet
- Vognmand fra Bjerre Herred har fået to nye hvide biler
- Havn melder sig ind i erhvervsorganisation
- Elektriske lastbiler skal køre til og fra lastbilfabrik
- Yderligere 100 elektriske lastbiler skal skære ned på CO2-udledningerne
- Bombehunde kan sniffe en hel lastbiltrailer for sprængstoffer på få sekunder
- Fransk lastbilproducent leverede 18 procent flere lastbiler
- Fredag 15. marts 2024 lå brændstofpriserne på følgende niveau
- Vognmand i Fejstrup har fået ny tre-akslet FH-trækker
- Maskinstation overførte tre-akslet anhænger fra Øst- til Vestjylland
- Lastbilchauffør brugte tidligere kollegas førerkort

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst