Forsiden
      

Nye biler strømmer til Thy

Fredag 2. august 2019 kl: 08:00
Af: Redaktionen

Nye biler strømmer til Thy
N.C. Christensen & Sønner’s nye Scania R 520 ved ”Teutonerstøtten” - en syv meter høj keramisk søjle udført af keramikeren Erik Nyholm og placeret ved indkørslen til Hurup fra Hovedvej 11.

Vognmandsfirma N. C. Christensen & Sønner A/S i Hurup i Thy har i gennem de senere år fået leveret en lind strøm af nye biler - en stor del er kommet fra Stiholt’s afdeling i Thisted - så vognparken efterhånden er oppe på knap 40 enheder. Blandt de seneste leveringer fra Stiholt’s lastbilsælger Lars Pedersen er en ny tre-akslet Scania R 520 A6x2/4, som chauffør Allan Christensen har fået nøglerne til


Allan Christensen, der ikke er i familie med vognmandsfirmaet, som blandt andet beskæftiger sig med transport over hele Danmark af margarine, pasta, og andre dagligvarer, har kørt for N. C. Christensen & Sønner A/S i 32 år. 


Han kommer over i den nye R 520 fra en Scania R 450, og tidligere har han også kørt Iveco og Mercedes-Benz. Han har faktisk været glad for dem alle, men han har dog ekstra høje forventninger til den nye R 520’er, som han selv har fået lov til at vælge og sætte sit præg på. Det har blandt andet betydet, at Bj Autopolstring i Padborg har givet førerhuset en omgang indvendigt, mens Mosegaards Autolakering har malet bilen i Thy-virksomhedens farver. Stiholt i Thisted har stået for opbygning og klargøring til levering. Det gælder også den reparations- og vedligeholdelsesaftale, som skal følge bilen i op til 10 år, eller til tælleren runder 1,2 millioner kilometer.


Den nye Scania R 520 skulle egentlig have været sat i drift noget tidligere, end den reelt kom ud at køre. Forsinkelsen skyldtes, at Allan Christensen var på ferie, da bilen stod klar. Men den fik lov til at blive stående, indtil har kom tilbage. Sådan gør man nemlig i vognmandsforretningen i Thy, hvor der er respekt om chaufførerne


Stiholt har iøvrigt leveret endnu en ny Scania til N. C. Christensen & Sønner A/S.
 

Om Teutonerstøtten: 
Den betegnes som et vartegn for Hurup og er med til at markere den gamle ravhandelsvej, som teutonerne fra Thy (Teut) etablerede ned gennem Europa for over 2.000 år siden - og som århundreder senere stadig fungerede og sågar kom til at krydse vikingernes handelsrute.






Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Entreprenør tog tre tre-akslede tandem-trækkere med til Herskind
- Dem fra Nordlunde har fået en ny fire-akslet maskinanhænger
- Overføringsanhænger skal føre containere til og fra opgaverne
- Slagelse-virksomhed skal bruge to nye trækkere til entreprenøropgaver
- Pusher-trækker skal tage læsset med gyllevogne med mere
- Fragtfirma medbringer truck til lasten
- Antallet af el-drevne lastbiler er stiger - antallet af gas-drevne ligger konstant
- Uforpligtende aftale skal se på udvikling af lastbilførerhus
- Tysk kapitalfond skal overtage tysk produkcent af specialkøretøjer
- Fire-akslet tip-trailer fra Hedensted er kommet til Løsning
- Tro flytter bjerge - Vognmand i Bjerge flytter med nye fire-akslet Volvo FM
- Overførselanhængeren blev hentet hjem på blokvogn

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst