Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp
Forsiden
      

Politiet anholder 31 personer i smuglersag

Onsdag 26. juni 2019 kl: 14:09
Share  


Af: Redaktionen

Københavns Politi, Særlig Efterforskning Øst (SEØ) har igennem længere tid efterforsket en større sag om indsmugling og distribution af hård narkotika og våben. Efterforskningen har rettet sig mod et organiseret kriminelt netværk med rødder i Albanien, der blandt andet mistænkes for indsmugling og videredistribution af cirka 1.650 kilo kokain og heroin

Efterforskningen har ledt frem til en omfattende politiaktion onsdag, hvor indtil videre 31 personer er anholdt en række steder på Sjælland - flere er udenlandske statsborgere. Anholdelserne er foretaget i et samarbejde mellem SEØ, politikredsene på Sjælland, myndighederne i Sverige, Holland, Belgien, Slovenien, Albanien og Tyskland og det europæiske politisamarbejde, Europol. Københavns Politi oplyser, at der er eller har været lignende aktioner i flere af de ovennævnte lande. 


- Det er en stor sag, der har tråde ud bredt i Europa. Vi har gennem længere tid - sammen med vores europæiske kolleger i Europol - efterforsket netværket, som vi mistænker for omfattende og organiseret smugling af kokain, heroin og våben. Derfor er det selvfølgelig yderst tilfredsstillende, at dagens aktion er gennemført med succes og har resulteret i indtil videre 31 anholdelser alene her i landet, siger leder af SEØ, politiinspektør Torben Svarrer. 


På Sjælland har politiet foretaget ransagning over 40 steder. I løbet af efterforskningen og dagens aktioner - i Danmark og udlandet - er der beslaglagt større mængder narkotika, våben og kontantbeløb. Derudover omfatter efterforskningen på tværs af de europæiske lande også omfattende hvidvask af store beløb. 
 

I forhold til den aktuelle efterforskning forestår der en del yderligere efterforskning, og politiet kan ikke udelukke flere anholdelser i sagen.
 

Flere af de anholdte vil blive fremstillet i grundlovsforhør i Københavns Byret torsdag. Anklagemyndigheden vil fremsætte begære dørene lukket.

Klik venligst

© Copyright 2019 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Blandt de lette er Medcedes-Bens den tunge
- De tunge varebiler er kørt frem med 110
- Aabenraa Kommune vil ændre ejerstrategi for havnen
- Antallet af nyregistrerede lastbiler steg med 73 procent
- Special-transportør i Sommersted kører ud med ny seks-akslet blokvogn
- Distributør skifter til gas i Tyskland
- Vognmand i Vestjylland har fået fire-akslet påhængsvogn med tip
- EU’s miljøpolitik skal være et forbillede for resten af verden
- Specialist i det tunge tager syv på en gang
- Fragtmand har fået to tvillinger
- Scania kører frem med over 1.000 nyregistrerede lastbiler
- Flere lastbiler og busser bliver vinket ind til vejsidesyn

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligstKlik venligst