Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp
Forsiden
      

Dansk shippingvirksomhed ekspanderer i Kazakhstan

Torsdag 13. juni 2019 kl: 11:32
Share  


Af: Redaktionen

Blue Water-koncernen styrker sin i forvejen stærke tilstedeværelse i den kaspiske region med et nyt kontor i den kazakstanske by Atyrau, der ligger ved Ural-flodens udmunding i Det Kaspiske Hav


Dansk shippingvirksomhed ekspanderer i Kazakhstan
Thomas Bek, Global Director for Blue Water's Oil & Gas Division.
Den danske shipping-koncern har i over 20 år været til stede i den kaspiske region med egne kontorer i Aktau i Kazakhstan, Tbilisi i Georgien og i Baku i Azerbaijan. Blue Water’s hovedaktivitet i denne region er transport- og logistikløsninger til olie- og energisektoren. Siden midthalvfemserne har selskabet været involveret i en lag række projekttransporter til regionen via det russiske flodsystem med søtransport, og også med vej- og lufttransport til regionen.
 

- Vi har udviklet stor ekspertise indenfor komplekse projekttransporter i det kaspiske område, og vi vil fortsat fokusere på at levere uovertrufne logistikløsninger til industrien. Derfor har vi besluttet at udvide vores tilstedeværelse med et nyt kontor i Atyrau. På denne måde vil vi være tættere på vores kunder og vores partnernetværk, siger Stewart Macdonald, der er Business Development Manager hos Blue Water.


- Vores vidtspændende erfaring med fortoldning indenfor denne region har tilført værdi til vores forretning indenfor transportprojekter og logistik, som til tider kan være en kompliceret sag. Vores toldteam er eksperter i at håndtere enhver udfordring til og fra regionen, siger han videre.


For øjeblikket står Blue Water for projektstyring af et stort transportprojekt for TCO - Future Growth-projektet i  Kazakhstan - i forbindelse med udviklingen og udvidelsen af Tengiz-oliefeltet i Kazakhstan.   
 

- Dette projekt har gjort det muligt for os at udvide vores ekspertise og kompetencer indenfor energisektoren, både i Kazakhstan og andre steder. Vi ser et stærkt setup i Kazakhstan som et naturligt fremskridt for us. Vi forudser yderligere vækst i energisektoren og dertil relaterede områder i regionen. På baggrund af vores viden og kvalifikationer ser vi os selv som en pålidelig transport- og logistikpartner, siger Thomas Bek, Global Director for Blue Waters Oil & Gas Division. 
 

Kontoret i Atyrau vil arbejde tæt sammen med Blue Water’s kaspiske regionalkontorer samt firmaets globale netværk af olie- og energikontorer.
Klik venligst

© Copyright 2019 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- EU-Kommissionen præsenterer sine klimaambitioner
- EU styrker handels-regulering
- Rederiorganisation er tilfreds med militært bidrag i Hormuz-strædet
- Danmark sender officerer og fregat til Hormuz-strædet
- Byråds planer havner på gulvet
- Vestkysthavn er forberedet på højere vandstand
- Rederier genbruger skibe
- Havn vil give rabat til “grønne” skibe
- Bilskib med 1.200 biler indviede Esbjerg Havn’s nye multiterminal
- Danmark blev genvalgt til råd for søfartsorganisation
- Shipping-koncern leverede hele pakken med tanke til gas
- Limfjordshavn øger lagerkapaciteten

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligst

Klik venligstKlik venligst