Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp
Forsiden
      
ARBEJDSGIVERFORMAND:

Der er behov for massive investeringer i infrastruktur

Tirsdag 21. maj 2019 kl: 14:02
Share  


Af: Redaktionen

- En velfungerende infrastruktur er forudsætningen for velfærd. Hvis ikke vi kan få Danmark til at hænge sammen trafikalt, taber vi alt for meget produktivitet og dermed også i sidste ende velstand. Det var et af budskaberne fra formanden for arbejdesgiverorganisationen på transportområdet ATL, Peter B. Jepsen, da han aflagde sin beretning på den årlige generalforsamling, der fandt sted på Hotel Munkebjerg ved Vejle

Peter B. Jepsen tog også fat i den valgkamp, der i øjeblikket er i fuld gang. Det er en valgkamp, hvor de fleste politikere gerne vil diskutere offentlig velfærd og pension, og hvor de efter Peter B. Jepsens opfattelse til gengæld glemmer, at lav produktivitet i virksomhederne giver færre penge til offentlig velfærd.


- Jeg tror, at mange politikere har fået øjnene op for de massive trængselsproblemer, men vi har en stor udfordring med at få flere beslutningstagere til at se sammenhængen mellem mobilitet, fremkommeligheden på vejene og så den velfærd, der skal deles ud af i sidste ende, sagde Peter B. Jepsen.


Vognmænd og chauffører må ofte leve med store forsinkelser, fordi trafikken stopper til på motorvejene. Og medarbejderne i virksomhederne taber mange timer, når de kører til og fra arbejde. Trafikprognoser viser, at situationen bliver endnu værre i de kommende år, hvis ikke der bliver investeret massivt i infrastrukturen.


I marts præsenterede VLAK-Regeringen og Dansk Folkeparti en trafikaftale med forslag til investeringer i veje og jernbaner. Men det er usikkert, om en kommende regering vil følge op, og hvordan en trafikaftale i givet fald kommer til at se ud.


Derfor opfordrer Peter B. Jepsen vognmændene til at drøfte udfordringerne i trafikken, når de møder deres lokale folketingskandidater i valgkampen.


- Jeg ved, at der er mange, der er til stede her i salen, som ikke har problemer med at ytre sig klart og tydeligt i en god sags tjeneste. Så her skal lyde en opfordring: Tag fat i jeres lokale folketingskandidater og giv dem inspiration til at gøre bekæmpelse af trængsel og arbejdet for massive investeringer i infrastruktur til en del af deres dagsorden, sagde Peter B. Jepsen.
Klik venligst

© Copyright 2019 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- - Vi blev mødt af en imødekommende og veloplagt minister
- Redningskoncern forbedrer indtjeningen - og retter op på tidligere handlinger
- Redningskoncern styrker sin ledelse
- Vognmand tippede tiptraileren til ære for fotografen
- - Gennemsnittet er på den rigtige side af fire kilometer
- Det er dyrt, når busserne sidder fast i trafikken
- Pendlingen er steget med 35 procent på 15 år
- Det er uacceptabelt med selfies i trafikken
- Hver tiende har taget taget billeder bag rattet
- Transportkoncern gennemfører køb af konkurrent
- Tre nye betonkanoner ruller ud
- Entreprenør-virksomhed hejser med wire

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligst

Klik venligstKlik venligst