Klik venligst  
Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp
Forsiden
      

PostNord vælger ny vejhjælpspartner

Mandag 20. maj 2019 kl: 14:02
Share  


Af: Redaktionen

Det bliver SOS International, der fremover holder posten kørende i Skandinavien. Vejhjælpsorganisationen har vundet et udbud på vejhjælp og transport for PostNord i Danmark, Sverige og Norge

- Vi er stolte af, at PostNord har valgt os som strategisk partner i Danmark, Sverige og Norge. Vi ser det som et rigtig godt match, ikke mindst fordi både PostNord og SOS International er stærke nordiske aktører. Med aftalen sætter vi en streg under, at SOS International er markedsledende i Norden, når det gælder service og kvalitet, siger Ellen Trolle, der er divisionsdirektør i SOS International.
 

Helt konkret skal SOS International levere hurtig og pålidelig vejhjælp til PostNord i Danmark, Sverige og Norge. Både ved at assistere på stedet, over telefonen eller ved at bugsere på værksted og sørge for byttebiler. I Danmark påtager SOS International sig derudover opgaven med at transportere solgte og udfasede køretøjer.
 

- På længere sigt ser vi også et rigtig godt udbytte af samarbejdet på det digitale område, hvor PostNord har vist stor interesse for SOS Internationals strategi for udvikling af smart vejhjælp og andre digitale løsninger, siger Jan Bøjstrup Christensen, der er landedirektør i SOS International i Danmark.
 

Kontrakten er treårig og gælder fra 1. maj i år. I udbudsrunden har SOS International lagt vægt på at levere høj service og kvalitet, der matcher PostNords strategi og servicekrav.
 


Klik venligst

© Copyright 2019 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Det første Ultima-kroghejs er leveret i Danmark
- Lokaludviklet el-skraldebil præsenteres ved Aabenraa Rådhus
- Fem nye røde gør vognpark mere grøn
- Nopa påhængsvogn er overført til landevejen
- Færdselsstyrelsen bliver selvstændig styrelse
- Tyske politikere på højrefløjen foreslår øget totalvægt
- Trafikprognose varsler sammenbrud i Aarhus om 15 år
- Udlejningsvirksomhed kører ud i nyopbygget lastbil med maskinlad
- Norsk logistikvirksomhed lejer mere
- Færgefarten fortsætter fremdriften
- Lastbil-organisation er blevet godkendt som uddannelsescenter
- Kampagne skal øge opmærksomheden ved overkørsler

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligst

Klik venligstKlik venligst