Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Danske Fragtmænd indgår landsdækkende jobserviceaftale

Fredag 12. april 2019 kl: 12:03
Af: Redaktionen

Transport- og logistikvirksomheden Danske Fragtmænd oplever udfordringer med rekruttering af medarbejdere. Derfor indgår virksomheden en landsdækkende serviceaftale med landets jobcentre. På mandag vil beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen (V) deltage i en markering af begivenheden og sætte sit navn på aftalen

Aftalen mellem Danske Fragtmænd og Jobservice Danmark skal gøre det nemmere at finde nye medarbejdere.

 
- I Danske Fragtmænd har vi generelt udfordringer med at rekruttere medarbejdere. Og når vi så samtidig har meget høj anciennitet blandt vores medarbejdere, kan vi risikere, at vi om en række år kommer til at mangle medarbejdere. Det betyder, at vi er nødt til at være på forkant med udviklingen, hvorfor vi har indgået denne jobserviceaftale, siger HR-chef Frederik Madsbjerg, der i aftalen har fokus på rekruttering af chauffører og terminalmedarbejdere.

 
Med jobserviceaftalen får Danske Fragtmænd kun én indgang samt en kontaktperson i hvert tovholderjobcenter, hvilket skal være med til at sikre et tættere samarbejde med Danske Fragtmænd og landets jobcentre. Derudover vil det også give et tættere samarbejde jobcentrene imellem, da de alle vil kende til Danske Fragtmænds udfordringer og behov for rekruttering.

 
- Vi får således en samlet service fra et koordineret samarbejde mellem relevante jobcentre samt eventuelle a-kasser og uddannelsesinstitutioner, siger Frederik Madsbjerg, som dermed også får hjælp til opkvalificere ledige gennem virksomhedspraktik og voksenlærlingeordningen samt opkvalificering af ufaglærte ledige i forbindelse med en ansættelse.
 

Politisk deltagelse vækker glæde
Når Frederik Madsbjerg på mandag underskriver den nye aftale, vil også beskæftigelsesordfører Troels Lund Poulsen (V) deltage og underskrive aftalen, og det er noget, der vækker glæde hos Danske Fragtmænd.
 

- Det er jo ikke kun os, der oplever vanskeligheder. Hele transportbranchen har udfordringer, hvilket på sigt kan være et stort samfundsproblem, da transportbranchen har en vigtig samfundsfunktion. Derfor er vi naturligvis glade for, at ministeren har fokus på problemet og har interesse i at hjælpe os, påpeger Frederik Madsbjerg.
 

Begivenheden foregår klokken 15.00 mandag 15. april ved Danske Fragtmænds terminal i Taulov ved Fredericia.






Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Chaufførmangel blokerer for udvidelser hos halvdelen af Europas vognmænd
- Dårlige bremser førte til betinget frakendelse af førerretten
- Sværlasttraileren tog en med som let last
- Vognmand fik sin nye vogn leveret på Lundevej
- Frederikshavn Havn kommer under kommunens ledelse
- Fire-akslet trailer kan tage to containere på en gang
- Vognmand fra Stenlille har fået en stor Volvo
- Transportvirksomhed i Horsens er kørt i Skifteretten
- Konkursramt transportvirksomhed i Glostrup havde 30 medarbejdere
- Transportfirma i Tilst kørte i knap tre år
- Ny elektrisk motor er en del af større batteri-elektrisk lastbilprogram
- Politiet tilbageholdt lastbil i Kalundborg

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst