Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Østhavnen i Aalborg får ny beboer

Onsdag 12. december 2018 kl: 08:52
Af: Redaktionen

Et af landets største shipping-agenturer SDK Shipping, der tidligere hed Shipping.dk, er fra årsskiftet blandt de transportrelaterede, der holder til på Aalborg havn i Aalborg Øst. SDK Shipping har underskrevet en lejeaftale med Aalborg Havn A/S, der betyder, at virksomhedens syv ansatte i Aalborg fremover skal have udgangspunkt på Langerak 17

SDK Shipping, der er repræsenteret i fem lande med cirka 350 medarbejdere fordelt på 23 kontorer, flytter dermed sin nuværende Aalborg-afdeling fra Stigsborgvej i Nørresundby, hvor man har haft kontor siden overtagelsen af Maersk Broker Agency i 2015.


- Vi har haft et stort ønske om at flytte til et mere maritimt miljø. Vores nuværende placering er ikke det maritime område, det var engang, og i dag mangler vi simpelthen nærhed til øvrige virksomheder inden for sektoren og ikke mindst det netværk, der følger med, når man befinder sig der, hvor tingene sker, siger chief operating officer hos SDK Shipping, Steffen S. Dalgaard.


- Vi begyndte at kigge efter alternativer, og da det er en central del af vores strategi at være lokale i kundernes nærområde, var det afgørende for os at blive i Aalborg. Derfor er vi rigtig glade for aftalen med Aalborg Havn, der betyder, at vi nu kommer tæt på både de maritime aktiviteter og flere potentielle kunder, siger han videre.


Navneskiftet fra Shipping.dk til SDK Shipping omfatter også koncernens datterselskaber - eksempelvis J. Gotfred Jensen Shipping i Aarhus, Randers Agencies i Randers og Thomas Wang i Nyborg, der tidligere blev drevet under egne navne. Skiftet skal ifølge Steffen S. Dalgaard slet og ret samle de forskellige virksomheder til én enhed med fælles indgang til virksomhedens løsninger.


Virksomheden rundede sidste år en milepæl med en omsætning på en milliard, og hos Aalborg Havn ser man frem til at få virksomheden ud på Langerak.


- SDK Shipping er blandt landets største shipping-agenturer, og vi er rigtig glade for, at vi igen er lykkedes med at tiltrække en så væsentlig virksomhed til vores erhvervspark. Der har været stor gensidig interesse omkring aftalen, og vi ser meget frem til, at de starter op til januar og naturligvis også til løbende at samarbejde med dem, siger commercial manager hos Aalborg Havn Logistik, Jeppe Faber.


På kontoret får SDK Shipping cirka 120 kvadratmeter med brugsret til blandt andet kantine og mødefaciliteter.






Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Skanderborg-virksomhed er endt i konkurs
- Seks meldes døde
- Entreprenør tog tre tre-akslede tandem-trækkere med til Herskind
- Dem fra Nordlunde har fået en ny fire-akslet maskinanhænger
- Havn investerer og reducerer sin gæld
- Ny limfjordsforbindelse bliver emne på samråd med transportministeren
- Overføringsanhænger skal føre containere til og fra opgaverne
- Slagelse-virksomhed skal bruge to nye trækkere til entreprenøropgaver
- 23-årig kørte i stjålet lastbil
- Pusher-trækker skal tage læsset med gyllevogne med mere
- Beskæftigelsen steg med 33.600 på et år
- Fragtfirma medbringer truck til lasten

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst