Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Flytrafikken gik ned på et lavere niveau i november

Mandag 3. december 2018 kl: 11:17
Af: Redaktionen

Trods fremgang i både udenrigs- og chartertrafikken betød en tilbagegang i indenrigstrafikken, at Aalborg Lufthavn fløj ud af november i en lavere højde, end på samme tid sidste år

Tilbagegangen var på 1,3 procent, hvilket svarer til knap 1.600 passagerer. Det samlede passagertal til og fra Aalborg Lufthavn i november i år blev på 117.619 mod 119.210 i samme måned sidste år.

 
Fremgang i udenrigs- og chartertrafikken
Antallet af rejsende, der i november tog turen gennem lufthavnsterminalen til og fra udlandet steg med 1,9 procent i forhold til november 2017. I november 2018 var der i faktiske tal 34.367 udenrigsrejsende mod 33.732 i november sidste år.


- Konsekvenserne af Primera Airs konkurs er stadig at spore i trafikprogrammet. At vi på trods af dette ser en fremgang for både udenrigs- og chartertrafikken skyldes blandt andet god fremgang på ruterne til Amsterdam, Malaga og Oslo samt tilføjelsen af det nye vinterprogram til Barcelona. Derudover står De Kanariske Øer stærkt i charterprogrammet, siger lufthavnsdirektør Søren Svendsen.


I chartertrafikken var der en fremgang på 3,0 procent i november i år, hvor 6.595 chartergæster var igennem Aalborg Lufthavn mod 6.406 i november sidste år.
 

Tilbagegang i indenrigstrafikken
I november 2018 var der 3,1 procent færre indenrigspassagerer til og fra lufthavnen i forhold til november 2017, hvor antallet af indenrigs var 79.072 indenrigs mellem København og Aalborg. I november i år landede passagetallet til og fra Aalborg på 76.657.


- Efter en tilbagegang i indenrigstrafikken for november, går vi december i møde, hvor der normalvis bliver mindre travlhed i erhvervslivet, men samtidig mere drøn på familiebesøg op til jul. Vi ser derfor frem til de julerejsende i december, hvor DAT igen i år har sat afgange ind til Bornholm - ligesom Atlantic Airways har afgange til Færøerne til glæde for de mange herboende færinger, siger Søren Svendsen.






Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Bombehunde kan sniffe en hel lastbiltrailer for sprængstoffer på få sekunder
- Lufthavn på Als udvider ledelsen
- Lufthavn løftede overskuddet op til knap 400 millioner kroner før skat
- Islandsk lavprisflyselskab havde en ret god februar
- SVM-Regeringen giver tilskud til indenrigsflytrafik
- Sydnorsk fjordby får flyforbindelse til København
- Hollandsk flyselskab oplever stigende interesse for mere bæredygtige flyrejser
- Norsk lavprisflyselskab fløj hjem med et resultat på nyt højt niveau
- Lufthavn ved København havde fremgang i januar
- Det belgiske EU-formandsskab vil have fokus på kombineret transport
- Nye billige billettyper skal få flere til at lette fra lufthavn ved Karup
- København får direkte rute til Ljubljana i Slovenien

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst