Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp
Forsiden
      

Mere gods tager toget til og fra Hamburg

Mandag 19. november 2018 kl: 12:15
Share  


Af: Redaktionen

Hamburger Hafen har i årets første ni måneder håndteret mere gods på skinner til og fra indenlandske terminaler, end det var tilfældet i den tilsvarende periode sidste år. Den nordtyske havn har også jernbaneforbindelse til Kina. Forbindelserne over land har også transporteret mere gods


Når det gælder jernbanetransporten med containere til og fra Hamburger Hafen og indenlandske terminaler, er der tale om en fremgang på 4,3 procent, så der i årets første ni måneder er transporteret, hvad der svarer til 1,8 millioner teu (20-fods containere).


Når det gælder jernbaneforbindelserne over land til Kina er der i dag 235 ugentlige containertogforbindelser mellem Hamburger Hafen og 27 destinationer i Kina. Ud over togforbindelserne over land til Kina har Hamburger Hafen 110 forbindelser med skib ti haven over hele verden.


I årets første ni måneder håndterede Hamburger Hafen 4,1 millioner teu, hvilket betyder, at container-aktiviteterne udgør 62,1 procent af de samlede aktiviteter inden for godshåndtering. Sammenlignet med samme periode sidste år er containeromsætningen faldet en smule - først og fremmest har der været en nedgang i håndteringen af tomme comtainere.


Samlet har Hamburger Hafen haft en godsomsætning i årets første ni måneder på 100,8 millioner ton - en nedgang på 3,4 procent sammenlignet med samme periode sidste år.

Klik venligst

© Copyright 2019 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Esbjerg Havn fik et godt jubilæumsår
- Limfjordshavn kom ud med overskud
- Skagen Havn vil sætte krydstogtrekord for tredje år i træk
- Pendlere fra og til Bornholm får nye vilkår
- Søfartsstyrelsen sænker gebyrer
- Amerikansk virksomhed etablerer bæredygtigt værft i Frederikshavn
- Hirtshals Havn har haft fremgang i otte år i træk
- Havnedirektør fylder 60 år
- Flere lastbiler kan komme over Kattegat med hurtigfærge
- Havn er på den grønne gren med hensyn til godsomsætning
- Køge Havn er klar til indvielse af 300 meter ny kaj
- Franske toldere viser konsekvensen af et Brexit uden aftale

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligstKlik venligst