Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp
Forsiden
      

DSB forenkler organisationen

Fredag 9. november 2018 kl: 16:02
Share  


Af: Redaktionen

Færre chefer og en mere enkel organisation er hovedpunkterne i en større omstrukturering af DSB’s administration. Omstruktureringen sker som et led i DSB’s arbejde med at nå målet om at kunne drives uden statstilskud i 2030

- Der er tale om centraliseringer på udvalgte områder, der vil påvirke en række ledere og medarbejdere på tværs af DSB og på alle niveauer. Hensigten er at forenkle DSB’s organisation for at kunne nå målet om reduktion af virksomhedens administrationsomkostninger med 25 procent i 2020, siger Flemming Jensen, administrerende direktør i DSB.


Som et led i omorganiseringen samles de kundevendte aktiviteter. Dette sker med ønske om, yderligere at styrke kundeorienteringen i DSB. Konkret betyder det, at Kommerciel og Kommunikation & Branding nu samles i et direktørområde under ledelse af kommercieldirektør Jan Sigurdur Christensen. Dermed må DSB sige farvel til kommunikationsdirektør Lars Kaspersen, der har arbejdet I DSB i knap seks år.


- Lars Kaspersen har stået i spidsen for et stort arbejde gennem årene til gavn for DSB. Et arbejde der har betydet en meget mærkbar forbedring af vores pressehåndtering og et markant bedre mediebillede for virksomheden. Dertil kommer, at han har løftet vores omdømmearbejde strategisk og kontinuerligt, hvilket vi ser effekten af nu. Det er et arbejde, der er helt centralt for DSB, og som skal fortsætte. Men som i resten af virksomheden må vi også på direktørniveau træffe de nødvendige beslutninger for at nå de mål, der er indeholdt i strategien om et subsidiefrit DSB i 2030, siger administrerende direktør Flemming Jensen.


Af andre større ændringer kan det nævnes, at der gennemføres en ny struktur for DSB Vedligehold, der vil blive nedlagt som selvstændigt selskab i løbet af 2019.
Klik venligst

© Copyright 2019 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Besværlighed fik idéen til at lyse - og lyset er tændt ud over Danmarks grænser
- Flexbussen er mere end almindelige
- Opmærksomhed er en god ting - det omvendte er farligt
- Vejdirektoratet udvider Motorvej E20 over Fyn
- Fredericia får besøg af flere krydstogtskibe
- Transportmessen i Herning er i gang
- Nyt trafikanlæg over Motorvej E20 ved Odense fungerer efter hensigten
- Aarhus Letbane indleder afsluttende testkørsler til Grenaa
- Metroen har åbnet de første meter til Cityringen
- Kunderne er kommet med ønsker til fremtiden busser
- Busser fra Setra og Mercedes-Benz fylder på busstand
- Iveco viser gas-busser på transportmesse

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligstKlik venligst