Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp
Forsiden
      

Maritime virksomheder rekrutterer via sociale medier

Torsdag 1. november 2018 kl: 12:54
Share  


Af: Redaktionen

Rekrutteringen af unge til Det Blå Danmark kræver mere end bare pjecer, uddannelsesmesser og hjemmesider. Det kræver synlighed, og det har uddannelseskampagnen World Careers stor succes med via blandt andet sociale medier og esport

En youtuber, der laver musikvideoer og besøger den danske flåde. 20 gamere, der konkurrerer i en counter strike turnering. Det er to eksempler på, hvordan Det Blå Danmark forsøger at fortælle, at en uddannelse og karriere i Det Blå Danmark er attraktiv. Og Det Blå Danmarks uddannelseskampagne World Careers har succes på både de sociale medier og med esport.


- På et år har vi samlet set haft 60 millioner visninger på tværs af vores digitale platform. Det er over al forventning. Alene vores musikvideo med vores youtuber fra i sommers har haft næsten 900.000 visninger og youtube kanalen WorldCareersTV, runder snart 3.000.000 mio. visninger. Det giver os jo en helt særlig mulighed for at møde vores unge målgruppe, hvor de er. Det handler om at finde noget, som de unge gider høre og læse om og fange dem, der hvor de er, siger kampagneleder Anne Bay Riisager.


Tirsdag var den maritime branche samlet til et oplæg om sociale mediers effekt hos Maritime Development Center. Her deltog blandt andet bureauet Publicis Media, som netop har fokus på målgruppens tilstedeværelse online, som omdrejningspunkt for kommunikationen.


- Det er ret vigtigt at være ret seriøs om, at man er til stede der, hvor ens målgruppe befinder sig. Sociale medier er et helt naturligt sted for folk at befinde sig, og derfor er det naturligvis afgørende, at man også rammer dem netop der, siger Claus Segato, performance manager i Performics.


World Careers har netop arbejdet med at finde fremtidens arbejdskraft i Det Blå Danmark, der hvor de unge befinder sig nu, før de træffer deres uddannelsesvalg. Derfor har de koblet sig sammen med esport.dk til World Careers CS:GO Tournament - en Counter Strike turnering afholdt i Danske Rederiers lokaler. Netop esporten ser Anne Bay Riisager mange muligheder i fremover.


- Der er flere esport-foreninger nu, end der er fodboldforeninger. Så selvfølgelig ligger der en helt interessant målgruppe, som vi gerne vil fange i esport-verdenen, siger hun.


Klik venligst

© Copyright 2019 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Fragtskib med træpiller stødte på grund i Lillebælt
- Havn og erhvervsmægler samarbejder om udleje af nye erhvervsarealer
- Aabenraa Kommune vil ændre ejerstrategi for havnen
- Der sker færre piratangreb i farvandet ud for Nigeria
- Danmark råder over den femte største handelsflåde
- Organisationer vil undersøge gevinster ved havvind
- Havne-direktør er blevet medlem af universitets-bestyrelse
- Shipping-koncern har fået ny storaktionær
- Færgerederi har sejlet tog over Østersøen i 25 år
- Havn sælger en af sine kraner
- Logistik-udbyder øger sit fokus på Afrika
- Rensningsanlæg vasker svovl ud af skibenes røg

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligst

Klik venligstKlik venligst