Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp
Forsiden
      

Lavprisselskab øger sit engagement i Djursland-lufthavn

Torsdag 1. november 2018 kl: 12:34
Share  


Af: Redaktionen

Sammen med easyJet går Aarhus Airport i luften med endnu en rute mellem Østjylland og den britiske hovedstad, London. Dermed styrker lavprisselskabet sin tilstedeværelse i Østjylland

Lavprisselskab øger sit engagement i Djursland-lufthavn
Den nye rute forbinder Aarhus Airport, der ligger omkring 45 kilometer nordøst for Aarhus Midtby, med Gatwick Airport, der ligger cirka 45 kilometer syd for centrum i London.


Ruteåbningen bliver den anden i samarbejde med lavprisflyselskabet easyJet, der i september debuterede i den Aarhus Airport i Tirstrup med en ruteåbning til Berlin.
 

Med to ugentlige flyvninger til Gatwick imødekommer Aarhus Airport en stigende efterspørgsel fra erhvervslivet og rejser et alternativ til de eksisterende flyvninger til London med Ryanair. Udover større kapacitet på en eftertragtet rute, har intensiveringen af easyJets tilstedeværelse i den østjyske lufthavn også stor symbolsk værdi, mener lufthavnsdirektør, Peter Høgsberg.


- Da easyJet ønskede at træde ind på det vestdanske marked og skulle udpege det største markedspotentiale, faldt valget på Aarhus, som blev selskabets første og eneste vestdanske destination. Valget siger meget om den udvikling, som både byen og lufthavnen gennemgår, og jeg tør godt sige, at easyJets beslutning kommer til at lette vores arbejde med andre flyselskaber fremover, siger han.


På to år er rutenettet i Aarhus Airport mere end fordoblet. I 2016 havde lufthavnen direkte afgange til 9 forskellige destinationer i verden. I dag er tallet 24 og står til at stige yderligere.    
 

Ruten til Gatwick i det sydlige London går i luften fredag 2. november, og ruteåbningen markeres på traditionel vis med snorklipning og vandportal på landingsbanen.
Klik venligst

© Copyright 2018 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Oktober landede med et nogenlunde tilfredsstillende resultat
- Lavprisselskab øger sit engagement i Djursland-lufthavn
- Dansk transportkoncern har øget overskudsgraden
- Transport- og logistik-koncern åbner nyt kontor i Kolding
- SAS sætter nye mål for sommerprogrammet næste år
- SAS vil forbinde Aarhus med Rom og Faro i Portugal
- Nystiftet forening sætter fokus på forbindelsen til jord
- Flyselskab er gået konkurs
- Lufthavn ved Limfjorden satte endnu en gang rekord
- Asiatisk passagerfly nødlandende i havet
- SAS-fly nødlandede i Luleå i Sverige
- Nordjysk lufthavn er først med ny teknologi i Danmark

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligstKlik venligst