Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp
Forsiden
      

Taxi-selskab er helt elektronisk

Fredag 26. oktober 2018 kl: 10:26
Share  


Af: Redaktionen

I september kunne mennesker i København begynde at benytte det første lovlige alternativ til Uber. Drivr, som tjenesten hedder, er miljøbevidst, og fremhæver, at chaufførerne er ansat efter danske løn- og ansættelsesvilkår

Drivr fungerer som et digitalt kørselskontor, og den nyudviklede app varetager både bestilling og navigation. Som kunde kan man i app’en følge sin Drivr fra bestilling til opsamling til slutdestination, hvorefter man kan bedømme turen. 


Fra første oktober har det også været muligt at betale via app’en.


Drivr oplyser, at alle chauffører i Drivr har lovpligtigt chaufførkort og arbejder under danske løn- og ansættelsesvilkår, ligesom at alle Drivr-taxier har indbyggede sædekontakter og synlig tilladelsesnummer, som den nye taxilov foreskriver. 


Selvom Drivr bygger sin service på en app - og dermed ligner amerikanske Uber, som er blevet dømt ude i flere lande - er Drivr mere end bare en lovlig udgave af Uber.


Drivr peger på, at selskabet har valgt en grøn profil og derfor overvejende kører med brint- og hybridbiler, som på nuværende tidspunkt udgør cirka 80 procent af bilflåden. Benzin- og dieselbiler bliver løbende udskiftet med mere miljø- og klimavenlige alternativer. I 2021 forventes det, at samtlige biler er el, brint og hybrid.


Om Drivr: 
  • Drivr oplyser, at selskabet er resultatet af et samarbejde mellem nogle af landets største aktører inden for taxibranchen og et dansk app-udviklingsfirma. Med en “best of both worlds” opskrift kombinerer Drivr progressiv teknologi med tre generationers erfaring fra den traditionelle taxibranche
  • Drivr blev stiftet som A/S 31. oktober sidste år

Klik venligst

© Copyright 2018 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Politiet slukkede for festen i busserne
- Gult lys betyder stop
- DSB og Dansk Jernbaneforbund er blevet enige om en tillidsmandsaftale
- Svensk busproducent skal levere 700 bybusser til Colombia
- Lønudviklingen aftager en smule
- Konkursramt busselskabs ruter har været i udbud
- Skinnerne til Nordhavn er lagt
- Byggeriet af Sydhavnsmetroen er gået i gang
- Polske gas-busser skal køre i Paris
- Buschauffør ramte cyklist i højresving
- Busvognmand i Hvidovre køber el-busser i Kina
- Bekendtgørelse vil ændre reglerne for kompensation til fjernbusoperatører

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligstKlik venligst