Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp
Forsiden
      

Taxi-vognmænd har solgt deres selskab til en kapitalfond

Fredag 12. oktober 2018 kl: 14:19
Share  


Af: Redaktionen

Danmarks største taxiselskab - det vognmandsejede taxiselskab Dantaxi 4x48 - er solgt til investeringsselskabet Triton. Vognmændene i Foreningen Dantaxi 4x48 besluttede på en ekstraordinær generalforsamling i april at sælge deres virksomhed

Beslutningen lå i forlængelse af vognmændenes ønske om at kapitalisere værdierne i selskabet og for bedre at kunne imødekomme de fremtidige udfordringer, som Dantaxi 4x48 lige som andre taxiselskaber står overfor efter vedtagelse af den nye taxilov.


Bestyrelsesformand i Dantaxi 4x48 Lars Christiansen, siger i forbindelse med salget, at salgsprocessen henover sommeren og efteråret er forløbet konstruktivt og helt som planlagt. 


- Vi er glade og stolte af, at vi nu kan præsentere Triton som ny ejer af Dantaxi 4x48. Vi valgte Triton, dels ud fra et økonomisk perspektiv, men også fordi de understøtter de samme værdier, som vi har bygget vores virksomhed på, siger Lars Christiansen og fortsætter:


- Kombinationen af en ny taxilov med nye udviklingsmuligheder og en mulighed for at befæste vores markedsledende position, inden det i 2021 liberaliseres yderligere, gør, at tidspunktet er det helt rigtige. Mange af vores vognmænd har nået pensionsalderen og de vil nu få et pænt provenu for de værdier, de selv igennem mange år har været med til at opbygge.


Salget betyder bedre taxi for kunderne  
Om salgets betydning for selskabets kunder forklarer Lars Christiansen, at på den korte bane vil kunderne ikke mærke meget til ejerskiftet. 


Vognmænd og chauffører forsætter med at udbyde taxikørsel og betjene kunderne som hidtil. - Men Triton vil støtte ledelsen og medarbejderne i Dantaxi 4x48 ved at investere i virksomhedens vækst og udvikling, hvilket på længere sigt vil føre til forbedret taxiservice, siger Lars Christiansen.


Ledelse fortsætter
Dantaxi 4x48 fortsætter med den nuværende daglige ledelse .ed Carsten Aastrup som administrerende direktør, John Vanggaard som direktør i Dantaxi 4x48’s afdeling i Aalborg og Niels Gottlieb som økonomidirektør. Nuværende bestyrelsesformand i Dantaxi 4x48 Lars Christiansen indtræder i den nye bestyrelse.
 

Fakta om Dantaxi 4x48: 
  • Dantaxi 4x48 er i de seneste 10 år vokset til Danmarks største af sin slags og tilbyder taxikørsel i over 60 af Danmarks 98 kommuner
  • Selskabet har sit nuværende navn og struktur efter en sammenlægning mellem Dantaxi og 4×48 TaxiNord pr. 1. januar 2017
  • I alt råder selskabet over mere end 1.600 taxier og står bag den landsdækkende taxa-app MOOVE
  • Selskabets hovedkontor er beliggende i Virum
 
Fakta om Triton: 
  • Triton er et investeringsselskab, der blev etableret i 1997
  • Selskabet investerer blandt andet i mellemstore og større virksomheder i Nordeuropa
  • Triton fokuserer på virksomheder med potentiale for at skabe bæredygtig langsigtet vækst i tæt samarbejde med ledelsen
Klik venligst

© Copyright 2019 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Lufthavn på Djursland skifter direktør
- Busoperatør inviterer til valgbesøg
- Tyskland får endnu en FlixTrain-forbindelse
- Forum for kollektiv trafik holdt årsmøde
- DSB efterlyser grønne idéer
- Aarhus Havn har fået undersøgt luftkvaliteten
- 21 broer og tunneller skal renoveres i år
- Parkering var til ulempe - og ulovlig
- Horsens bliver nødhavn
- Antallet af udenlandske busser i Danmark er mangedoblet på et år
- Program skaber en farverig oversigt over konsekvenser
- Unge drenge lagde muligvis sten på skinnerne

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligstKlik venligst