Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp
Forsiden
      

Ekspres-koncern justerer sine priser

Fredag 21. september 2018 kl: 12:15
Share  


Af: Redaktionen

DHL Express fremhæver, at den årlige prisjustering vil gøre det muligt for koncernen at styrke infrastrukturen til glæde for afsendere og modtagere. I Danmark stiger priserne med mindst 4,9 procent

Fra 1. januar 2019 stiger priserne globalt hos DHL Express. De årlige prisstigninger afhænger af globale forhold såsom inflation og globale investeringer. I Danmark stiger priserne som nævnt ovenfor med mindst 4,9 procent.


- I DHL Express har vi investeret betydeligt i vores internationale netværk for at imødekomme kundernes forventninger og tilbyde dem en endnu bedre global service. Vores mål er hele tiden at levere løbende kvalitetsforbedringer, siger Parvinder Tiwana fra DHL Express.


Den årlige prisjustering gør det muligt for DHL Express at styrke infrastrukturen og kundeservicen ved at bruge innovative teknologier og individuelle leveringsprocesser. 


- Særligt har vi de seneste måneder fokuseret på at investere i hub-udvidelser og nye gateways på mange markeder - herunder blandt andet den nye terminal i Fredericia, som vi netop har taget spadestikket til, siger Parvinder Tiwana og fortsætter:


- Det øger vores kapacitet til at håndtere endnu flere pakker i timen og reducerer transittiderne. Vi arbejder desuden altid på at opgradere vores regionale og interkontinentale flåder af fly, vi åbner nye faciliteter med automatiserede sorteringsteknologier og introducerer innovative løsninger inden for e-handel til gavn for vores kunder i hele verden. I DHL Express vil vi fortsætte med at gøre alt, hvad vi kan for at sikre de højeste standarder inden for sikkerhed og bæredygtighed og dermed opfylde de krav vores kunder, partnere og transportmyndigheder stiller til os.


DHL Express tilpasser sine priser hvert år under hensyntagen til inflation, valutaudsving og andre stigende omkostninger, såsom udgifter i forbindelse med overholdelse af forbedrede sikkerhedsforskrifter i hver af de mere end 220 lande og territorier, hvor virksomheden er tilstede. Prisjusteringerne varierer fra land til land afhængigt af lokale forhold og gælder for alle kunder.


Om DHL:
  • DHL betegner sig selv som verdens førende firma i logistikbranchen
  • DHL’s forskellige divisioner tilbyder en række af logistikydelser lige fra national og international levering af pakker, internationale ekspresforsendelser, vej-, luft- og søtransport til supply chain management i industrien
  • Over 360.000 medarbejdere i over 220 lande og områder over hele verden forbinder DHL mennesker og virksomheder og sørger for globale handelsstrømme
  • DHL er en del af Deutsche Post DHL Group. Den realiserede omsætning var i 2017 på over 60 milliarder euro
Klik venligst

© Copyright 2019 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Sekretariatschef går på pension
- Lastbilchauffør hævde et koben og slog bilist
- Transportkoncern er klar til vækst og opkøb
- DSV vil give mere for aktierne i konkurrent
- Panalpina er i dialog med konkurrent om samarbejde
- Chauffører kan få kursus i suge- og spuleteknik
- Burgerkæde i Sveriges hovedstad får varerne leveret med hybridlastbil
- Aerodynamisk design bliver fremskyndet
- EU’s formandskab og EU-Parlamentet vil fremme renere køretøjer
- EU har fået en ny arbejdsmarkedsmyndighed
- Tysk vognmandsorganisation kræver hjemtur hver fjerde uge
- Stor europæisk transportvirksomhed tester i gas-lastbiler

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligstKlik venligst