Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp
Forsiden
      

Polsk chauffør tog trofæet hos Volvo Trucks i Sverige

Tirsdag 18. september 2018 kl: 10:33
Share  


Af: Redaktionen

Polsk chauffør tog trofæet hos Volvo Trucks i Sverige

Lastbilchauffører i verdensklasse kæmpede i sidste uge om titlen i Volvo Trucks Driver Challenge 2018, hvor finalen blev afholdt i Göteborg. I konkurrencen, der i år indeholdt flere udfordringer end tidligere, deltog chauffører fra 34 lande. Vinderen blev Piotr Krahel fra Polen. Den danske deltager Henrik Vang Christensen endte på en syvendeplads


Polsk chauffør tog trofæet hos Volvo Trucks i Sverige
Vinder af konkurrencen blev Piotr Krahel fra Polen, på andenpladsen Bert Johansson, Sverige og trediepladsen Simo Laukkanen, Finland.
- Volvo Trucks Driver Challenge samler alle de forskellige udfordringer, lastbilchauffører står over for hver dag. Deres evner er ofte den afgørende faktor, når det kommer til vores kunders profitabilitet og produktivitet. Verdensfinalen gav os mulighed for at bevidne utroligt dygtige chauffører håndtere deres køretøjer på imponerende vis, siger Maria Bergving, der er SVP Brand, Marketing & Communications hos Volvo Trucks.


Konkurrencen fandt sted for sjette gang, og i år fokuserede den på tre områder: brændstofeffektivitet, produktivitet og sikkerhed. 


- De konkurrerende chauffører opnåede fremragende resultater inden for alle områder. De beviste, at det er muligt at udvise en brændstofeffektiv kørestil, levere et skrøbeligt læs i god stand, og på samme tid følge de trafikale regler til punkt og prikke.


Målet med Volvo Trucks Driver Challenge er at henlede opmærksomhed på det vigtige arbejde, som lastbilchauffører laver. Det er også en måde at tiltrække unge mennesker til en branche, der tilbyder gode karrieremuligheder. Logistik- og transportsektoren vokser konstant, og der er nu en mangel på uddannede chauffører over hele verden.


- Med det formål at hjælpe vores kunder med at rekruttere og fastholde dygtige chauffører har vi i mange år fokuseret på chaufførmiljøets design og vores lastvognes kørbarhed. Systemer, der understøtter chaufføren og gør det nemmere for ham eller hende at manøvrere sikkert med lastvognene, samt chaufførtræning, der dækker alt fra håndtering af lastbilen til brændstofeffektiv kørestil, er andre eksempler på, hvordan vi hjælper chauffører med at gøre et førsteklasses stykke arbejde og til at vokse og udvikle sig, siger Lene Larsen, der er projektleder for Volvo Trucks Driver Challenge. 


- At vinde Volvo Trucks Driver Challenge er en stor bedrift for mig. Finalen var rigtig udfordrende, og jeg var oppe mod mange erfarne chauffører. Jeg er imponeret over, at Volvo Trucks arrangerer dette motiverende event, der tiltrækker så mange chauffører fra hele verden, siger Piotr Krahel, der tog førstepladsen i konkurrencen.


Fakta om Volvo Trucks Driver Challenge
  • Konkurrencen er blevet afholdt hvert andet år siden 2009
  • Dette års konkurrence omfattede over 12.000 chauffører. Samlet set kvalificerede 35 chauffører sig til verdensfinalen
  • Finalen blev afholdt på Volvo Trucks Experience Center i Gøteborg 13.-14. september
  • Formålet med konkurrencen er at sætte chaufføren i fokus og fremhæve betydningen af veluddannede og kompetente chauffører
  • Konkurrencens primære fokusområder er brændstofeffektivitet, produktivitet og sikkerhed
  • Verdensfinalen var baseret på kørsel med to lastbilmodeller (FH og FMX) og to baner (brændstof og produktivitet) på et lukket område. Vinderen havde den højeste samlede score fra to forskellige kørestationer, der målte sikkerhedsparametre sammen med brændstofeffektivitet og produktivitet

Resultat 2018:
  • Piotr Krahel, Polen
  • Bert Johansson, Sverige
  • Simo Laukkanen, FinlandKlik venligst

© Copyright 2018 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Miljøstyrelsen har sendt nyt udkast til vejledning om støjsvag varelevering i høring
- EU-politikere vil hæve transportbudget betragteligt
- Vejhjælpsvirksomhed sender sit mandskab ud i 138 nye biler
- Transportfirma i Vejle har fået to ens en-akslede container-chassiser
- Gas-lastbil vinder italiensk pris for bæredygtighed
- Bekendtgørelse om havneforordningen er sendt i høring
- Færgerederier er tilfredse med dom over statsstøtten til Femern-forbindelsen
- EU-Domstolen har giver rederier ret i klage over støtte til Femern-forbindelsen
- Østrig hæver vejafgifterne med 2,2 procent
- Vognmand i Vojens har fået ny påhængsvogn
- SMS’er under kørsel kan give klip i kørekortet
- Grøn transport er i fokus på forårets transpormesse

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligstKlik venligst