Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Kattegat-havn bygger nye bulkhaller

Fredag 14. september 2018 kl: 14:01
Af: Redaktionen

Kattegat-havn bygger nye bulkhaller

Grenaa Havn, der ligger på Djurslands østkyst lige ud til Kattegat, bygger endnu to store bulkhaller, da flere bulkhaller giver flere muligheder for at imødekomme kundernes ønsker og behov

Kattegat-havn bygger nye bulkhaller
Baggrunden for at bygge yderligere to bulkhaller er, at efterspørgslen efter lagerkapacitet er stor - og at Grenaa Havn investerer i fortsat vækst og ønsker at forstærke sin position som bulkhavn
To nye bulkhaller styrker Grenaa Havn i indsatsen for at få endnu større mængder bulk ind og ud af havnen. 


- Bulk er et strategisk satsningsområde for Grenaa Havn, og de to nye pakhuse lever 100 procent op til de krav, bulkmarkedet stiller i dag. Samtidig får vi mulighed for at tage nye bulkprodukter ind på havnen, siger Theis Gisselbæk, der er forretningsudvikler hos Grenaa Havn. 


Hallerne dimensioneres, så de passer til laster fra skibe på mellem 10.000 og 15.000 BT, og de øger havnens mulighed for at tage korn- og foderstof-produkter, biomasse i form af træpiller samt vegetabilske produkter ind over kajen i Grenaa.


Strategisk satsning
- Vi gearer havnen til håndtering af denne type bulk, fordi vi ser en stigende efterspørgsel på området. De to nye haller spiller sammen med andre investeringer, der gør os i stand til at håndtere bulklaster effektivt. Vores seneste investering i en Sennebogen-kran er en del af den samme strategiske satsning, siger Theis Gisselbæk.


De to nye haller bliver på hver 2.000 kvadratmeter og får en frihøjde på op til 13 meter. De forsynes med 4,6 meter trykfaste sider og vil kunne rumme op til 13.000 kubikmeter bulk-gods. Hallerne bliver forsynet med brandalarmer og lever på alle områder op til de krav, der stilles i dag. De to haller forventes at stå klar til brug i henholdsvis december i år og februar næste år og er allerede langtidsudlejede. Samtidig påbegyndes undersøgelserne af yderligere halkapacitet for at følge med efterspørgslen. Byggeriet er sat i gang.





Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Seks meldes døde
- Havn investerer og reducerer sin gæld
- Containerskib sejler bro ned
- Skibe, der transporterer offshore-personale, bliver omfattet af ny international sikkerhedsstandard
- Kli­ma­re­gu­le­ringen af den globale skibsfart tager små skridt fremad
- Transport-koncern fra Esbjerg havde fremgang på bundlinien
- Lavere efterspørgsel og overkapacitet påvirkede resultatet hos tysk transportkoncern
- Rederi-koncern med islandske rødder lancerer rute uden om Frankrig
- Toldstyrelsen opfordrer virksomheder til at forberede sig på nyt it-system til eksport
- 31-årig anholdt i sag om indsmugling af 300 kg kokain
- Havneatlas giver overblik over danske erhvervshavne
- Havn melder sig ind i erhvervsorganisation

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst