Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp
Forsiden
      

Shipping-koncern sætter nye folk i front for sø, luft og vej

Tirsdag 4. september 2018 kl: 12:31
Share  


Af: Redaktionen

Der er sket ændringer i toppen af Blue Waters General Cargo-divison, hvor der er kommet nye direktører til for at styrke og udvide ledelsen af sø, luft- og vej-aktiviteterne

- Med de tre nye ansættelser har vi etableret en stærk ledelse for vores aktiviteter indenfor sø-, luft- og vejtransport, som udgør en meget omfattende del af vores samlede forretning, siger Dan Nissen, der har det overordnede ansvar for Blue Waters General Cargo-division.


Carsten Nitz, Palle Kampstrup og Martin Brandstrup får til opgave at sikre, at Blue Water fortsat leverer den brede og omfattende vifte af transport- og logistikydelser, som kunderne efterspørger - samt at kvalitet og service er i top. De seneste år har der været god udvikling i mængderne indenfor sø- og luftfragt, og indenfor vejtransport har Blue Water over 1.300 trailere på de europæiske veje, og transporterne er primært import/eksport til og fra  Danmark og resten af Norden. 


- Det er et stærkt hold, vi nu har sat i spidsen for vores General Cargo-aktiviteter. De supplerer godt vores nuværende, kompetente organisation, og sammen vil de bedre kunne løfte opgaverne til gavn for vores tusindvis af kunder, siger Søren Nørgaard Thomsen, der er administrerende direktør for Blue Water.


Carsten Nitz, Palle Kampstrup og Martin Brandstrup kommer hver især med stærke kompetencer og solid erfaring. Blue Water ser frem til at kunne fortsætte en god udvikling af denne del af forretningen.


Carsten Nitz
Direktør for Vej/General Cargo
Carsten Nitz har det samlede ansvar for Blue Waters biltrafikker og får til opgave at sikre drift og udvikling af denne store aktivitet, der udgør størstedelen af firmaets General Cargo-aktiviteter. Carsten Nitz medbringer 30 års erfaring fra transportbranchen i forskellige firmaer. De seneste godt 11 år hos Leman, hvor han siden 2014 har været nordisk road direktør.


Martin Brandstrup
Salgsdirektør for General Cargo
Martin Brandstrup, der har det overordnede ansvar for salg i General Cargo-divisionen, kommer fra en stilling som salgsdirektør for Norden hos TNT. Martin Brandstrup har siden 1989 arbejdet med salg i TNT-koncernen - og har siden 2005 været salgsdirektør. 


Palle Kampstrup 
Direktør, Sø & Luft/General Cargo
Palle Kampstrup kommer fra en stilling som direktør for Toll Global Forwarding i Danmark & Finland, hvor han har været ansat siden 2011. Tidligere har Palle Kampstrup haft forskellige stillinger hos DSV, DFDS Transport og Dan Transport. Samlet har Palle Kampstrup over 20 års erfaring fra transportbranchen.
Klik venligst

© Copyright 2019 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Selvkørende lastbil har fået debut på svensk landevej
- 21 broer og tunneller skal renoveres i år
- Skraldebiler i Middelfart stopper med traditionel diesel
- Horsens bliver nødhavn
- Transportarbejdsgivernes formand fortsætter
- To-tre-akslede ud af ni biler er kommet ud på vejene
- To unge rollemodeller blev prist med pris
- Der er behov for massive investeringer i infrastruktur
- - Det er et skridt i den helt forkerte retning
- Tiden er løbet fra et fuldstændig grænseløst Europa
- Sværlasttraileren kan blive næsten dobbelt så lang
- Det er tilfredsstillende, men ikke prangende

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligstKlik venligst