Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp
Forsiden
      

Tysk transportkoncern kører stadig frem i Norden

Mandag 20. august 2018 kl: 12:55
Share  


Af: Redaktionen

Med en omsætning på 1,08 milliarder kroner og et resultat før skat på 32 millioner kroner fortsætter fremgangen for Dachser Nordic-koncernen. Årsregnskabet for 2017 viser, at Dachser Nordic har opnået stabilitet i driften. Medarbejderantallet er steget med 1,8 procent, mens antal sendinger er steget med 0,1 procent

- Det glæder os at kunne aflægge et samlet set tilfredsstillende regnskab, og vi er samtidig stolte over, at vi fortsat oplever fremgang i både omsætning og aktivitetsniveau. Det er en marginal stigning jævnført med sidste år, men det skyldes en ændret sendingsprofil,” siger René Sidor, der er Managing Director for Dachser Nordic.


Alle skandinaviske filialer - inklusive Air & Sea Logistics - har bidraget positivt til udviklingen, og væksten er drevet af en øget samhandel med eksisterende kunder og en tilgang af nye kunder. Virksomheden har fokuseret meget på god kundeservice og på at skabe gennemsigtighed og optimere leddene i kundernes logistikkæder.


- Alle vores 433 medarbejdere har året igennem ydet en fremragende indsats, og vores fokus vil fortsat være at levere vores ypperste for vores kunder. Det er i høj grad vores medarbejderes fortjeneste, at tidsplaner bliver overholdt og strategierne føres ud i livet, siger  fortæller René Sidor.


Ny mand på posten
1. januar 2018 overtog René Sidor stafetten som Managing Director for Dachser Nordic. Inden overtagelsen af det nordiske ansvar besad han rollen som General Manager European Logistics Hvidovre hos Dachser Denmark. Han har derfor aktivt selv bidraget til den positive udvikling, som Dachser Nordic har oplevet de seneste fem år. 


- Det vigtigste for mig i forbindelse med min nye rolle er, at sikre en fortsat positiv udvikling og samtidig bevare stabiliteten. Vi har et stærkt fundament, som vi kan udvikle os fra, og derfor er det primære, at vi fastholder den stabilitet, som vi har opbygget. Generelt er vi inde i en rigtig god udvikling, som vi agter at fortsætte, siger René Sidor.


René Sidor har en lang ledelseskarriere i transport- og logistikbranchen, som blandt andet tæller rollen som administrerende direktør for DanTransport under FLS Industries og Country Manager for Panalpina i Danmark og Finland. Han agter at fortsætte den kurs, Dachser Nordic allerede er på, men samtidig også at sætte nye ambitiøse målsætninger for virksomheden.


- Vi skal gøre Dachser til den foretrukne samarbejdspartner i Norden - dette inden for vort kerneprodukt, der er stykgodsdistribution i Europa - men vi skal også sammen gøre Dachser Nordic til den foretrukne arbejdsplads, så vi kan fastholde og tiltrække de kolleger, der skal til for at bringe os til det næste niveau, understreger René Sidor.


Dachser-koncernens samlede vækst
Totalt omsatte Dachser, der er en familieejet virksomhed med hovedkontor i Kempten i Tyskland for 6,12 milliarder euro i 2017 og håndterede i alt 81,7 millioner forsendelser med en samlet vægt på 39,8 millioner ton. Globalt har koncernen 29.100 medarbejdere på 396 filialer rundtom i verden og er repræsenteret med egne landeorganisationer i 44 lande.


De vigtigste nøgletal for Dachser-koncernen i 2017:
  • 7,2 procent stigning i bruttoomsætning til 6,12 milliarder euro
  • 29.100 medarbejdere
  • 396 filialer i 44 lande
  • En 2,1 procent stigning i antallet af forsendelser til 81,7 mio.
  • Tonnage er steget med 4,3 procent til 39,8 millioner tons
  • Dachser har på globalt plan skabt 1.648 nye arbejdspladser i 2017

Overblik over det nordiske koncernregnskab. (Kilde: Dachser)

Klik venligst

© Copyright 2018 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Den servicerede bil holder i den grønne zone
- DI Transport kommenterer havenudvikling som en afvikling
- Pakkedistributør er parat til årets travleste tid
- 69-årig man er sigtet for indsmugling af hash og amfetamin
- Slageri-koncern stiller krav til sine transportører
- Danish Crown’s initiativ kan ikke stå alene
- Scania indfører en ny zone
- Politiet var i aktion mod social dumping i Greve
- Færgerederi på Øresund skifter navn
- Transportvirksomhed udvider samme-dags koncept på tværs af Øresund
- Lønudviklingen aftager en smule
- Scania’s transportlaboratorium vil køre fossiltfrit

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligstKlik venligst