Klik venligst

  
Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp
Forsiden
      

Maritim virksomhed i Frederikshavn udvider på det nordiske marked

Mandag 20. august 2018 kl: 12:46
Share  


Af: Redaktionen

BHGE Gears, der er en virksomhed under General Electric, har udnævnt den danske maritime service virksomhed, VMS Group i Frederikshavn, til ny autoriseret salgs- og servicepartner i den maritime industri i Danmark, Norge, Sverige og Finland


Maritim virksomhed i Frederikshavn udvider på det nordiske marked
VMS Group A/S, der med base i Frederikshavn servicerer kunder over hele verden indenfor den maritime industri og offshore-branchen, har fået agentur på to typer gear fra Baker Hughes, der under navnet BHGE er en del af den globale koncern General Electric. Agenturet dækker mærkerne Lufkin Power Transmission og Allen Gears.


Siden maj 2016 har VMS Group haft agenturet på General Electrics to nye, miljøvenlige motorserier L250 og V250. Agenturet dækker det skandinaviske og tyske marked.


VMS Group har over de seneste år samlet alle sine aktiviteter i ét fælles selskab, der dækker alle aspekter af service såsom reparation og vedligehold af skibsmotorer, propeller, turboladere og gear, salg og levering af reservedele, salg af komplette fremdrivningssystemer samt design, engineering og projektledelse indenfor den maritime industri og offshoresektoren.


Udover VMS Group i Danmark består selskabet af VMS do Brasil i Rio de Janeiro, Brasilien, og VMS-GSB i Ålesund, Norge. VMS Group og tilhørende selskaber beskæftiger sammenlagt cirka 180 medarbejdere.


Maritime totalløsninger
- Aftalen med BHGE rammer perfekt ind i vores strategi. Vores kunder skal have den fulde fordel af bredden i vores kompetencer, der betyder, at vi kan levere totalløsninger fra den første inspektion over projektering til aflevering og idriftsættelse, siger Kim Rasmussen, der er salgsdirektør i VMS Group.


BHGE, der er en af verdens førende udviklere af design og teknologi indenfor gearkasser, har en bred produktportefølje, der omfatter mærkerne Lufkin Power Transmission og Allen Gears.


Såvel Lufkin som Allen Gears har siden midten af det forrige århundrede leveret pålidelige, skræddersyede gear-løsninger til den globale maritime industri.


I samarbejde med BHGE tilbyder VMS Group skræddersyede maritime gear-løsninger, der nøje kan tilpasses individuelle ønsker og krav fra maritime kunder i hele Skandinavien og Finland.


En stærk partner
- Vi har brug for stærke partnere med et solidt omdømme på alle vores markeder. Derfor har vi valgt VMS Group som vores autoriserede salgs- og servicepartner for den maritime industri i Norden, siger Rob van Solingen, der er Product Manager i BHGE - Marine.


VMS Group har allerede fået den første ordre til en norsk kunde om levering af seks sæt af to skræddersyede gearkasser til levering i 2019 og 2020.


Dansk, svensk og norsk flåde
Allen Gears er fremstillet til letvægtsfartøjer såsom flådefartøjer, vindmølleskibe, mindre færger og luksusyachts, og producerer højhastigheds- og højeffekt-løsninger, der er specialiseret i planetgear, som er lettere, mere kompakte og typisk har en højere effektdensitet end de traditionelle gearsystemer.


Planetgear kan bruges i maritime applikationer, hvor pladsen er en vigtig faktor, og kan også bruges i kombination med traditionelle gear for at imødekomme store udvekslinger for at minimere både størrelse og vægt.


Allen Gears lever op til de skrappe krav, der stilles til flådefartøjer, hvad angår støj, vibration og stødsikkerhed.


BHGE har tidligere forsynet både den danske, svenske og den norske flåde med Allen Gears, herunder de svenske Visby Class stealth korvetter og den norske Skjold Class prototype.


Hårdfør og pålidelig
Lufkin Gears tilbyder en robust løsning med en høj pålidelighed. Derudover kan denne type gear specialdesignes efter kundens præcise ønsker, og installeres ved en simpel ”drop-in-udskiftning”.


Gearkasserne fra Lufkin er designet og konstrueret til de tungere opgaver i en lang række fartøjer, lige fra slæbebåde, sandslugere og lastskibe til offshore- og fiskefartøjer.


Samlet dækker de to typer gear hele spektret indenfor det maritime område.


Med afsæt i mange års erfaring og faglig ekspertise yder VMS Group hurtig og fleksibel service 24 timer i døgnet, 365 dage om året. 
Klik venligst

© Copyright 2018 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- EU-Parlamentets transportudvalg siger ja til frihandelsaftale med Japan
- Danske Rederier kalder Brexit-aftale for godt nyt
- Shippingfirma var alene formidler over for et handelsfirma
- Nyt digitalt værktøj skal ruste virksomheder til Brexit
- Gratis erhvervsfragt med færge er i strid med loven
- Øget samhandel mellem Afrika og EU kræver gode vilkår for skibsfarten
- Maritime virksomheder rekrutterer via sociale medier
- Ny superfærge til Kattegat er sat i søen i Australien
- Ministeren kritiserer Molslinjen
- Færgerne over Øresund har mere gods med på dækket
- Dansk transportkoncern har øget overskudsgraden
- Forbud mod ulovligt brændstof om bord er blevet vedtaget

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligstKlik venligst