Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp
Forsiden
      

Busrejsende i Assens Kommune har fået nye busser

Torsdag 16. august 2018 kl: 11:45
Share  


Af: Redaktionen

Da skolebørnene startede i Assens Kommune kunne de sammen med alle andre buspassagerer træde ind i fabriksnye busser, som busselskaber Bergholdt A/S har sat ind på lokalruterne, som selskabet i forbindelse med et udbud har overtaget fra Tide Bus. Med de nye busser løfter Bergholdt A/S sammen med FynBus komfortniveauer for passagerne

Bergholdt.dk A/S vandt tidligere i år den lokale buskørsel i Assens Kommune ved at give det bedste bud på kørslen over de næste år. En del af buddet var 22 helt nye busser til ruterne, der primært kører til og fra skolerne i kommunen - men som kan benyttes af alle borgere.

Flere og blødere sæder
De nye busser er af mærket MAN Lions Intercity og har plads til 54 siddende og 26 stående passagerer. Sammenlignet med de tidligere busser betyder det, at langt flere kan få en siddeplads - også på de afgange, hvor der er mange med bussen.


Passagererne kan desuden glæde sig over, at de nye busser har bedre sæder, stik til opladning af telefoner eller tablets og lav indstigningshøjde, så det er let at træde ind og ud af bussen - også for gangbesværede.Mindre støj og lavere udslip

De nye busser er mere miljøvenlige end de busser, de afløser, da nye busser skal leve op til den seneste Euro 6-norm som fastlægger et meget lavt udslip af partikler og kvælstofoxider (NOx).
Busserne har også et lavere brændstofforbrug og er også på det punkt bedre for miljø og klima. 


Derudover er støjniveauet i de nye busser på et lavere niveau, hvilket øger komforten hos passagerne og skaber færre støjgener for beboerne langs ruterne.


Alle busser er forsynet med check-ind og check-ud-punkter til rejsekort, og de sender via GPS deres position til Rejseplanen og FynBus, så man for eksempel kan følge med i bussens position via Rejseplanens app.


Klik venligst

© Copyright 2018 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Skinnerne til Nordhavn er lagt
- Byggeriet af Sydhavnsmetroen er gået i gang
- Polske gas-busser skal køre i Paris
- Buschauffør ramte cyklist i højresving
- Busvognmand i Hvidovre køber el-busser i Kina
- Bekendtgørelse vil ændre reglerne for kompensation til fjernbusoperatører
- Letbaneoperatør har haft besøg af Trafikstyrelsen
- Dansk Jernbaneforbund og DSB har genoptaget forhandlingerne
- DSB forenkler organisationen
- Passagererne kan se frem til bedre internet i togene
- Tekniske problemer betyder forlænget ansøgningsfrist
- Buschauffører demonstrerede i fire byer

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligstKlik venligst