Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp
Forsiden
      

Amerikansk selskab vil genindvinde produktionsplatforme i Frederikshavn

Mandag 9. juli 2018 kl: 09:32
Share  


Af: Redaktionen

Modern American Recycling Services, Europa (M.A.R.S.) har vundet opgaven med at genindvinde Tyra Øst- og Tyra Vest-produktionsplatformene som en del af Total Danmark’s udviklingsprojekt for Tyra feltet i Nordsøen. Total Danmark hed tidligere Maersk Oil. M.A.R.S. er tildelt kontrakten af Total’s hovedentreprenør, det hollandske selskab Allseas

Til formålet etablerer M.A.R.S. en genvindingsfacilitet på Frederikshavn Havn, hvor de krævede miljøgodkendelser for genvinding af olie og gas platforme og flydende konstruktioner af alle slags, i forvejen er på plads. Opgaven skaber ifølge M.A.R.S. gode jobmuligheder ikke blot i Frederikshavn Havn, men i hele regionen, da kontrakten repræsenterer ca. 140.000 mandetimer eller godt 70 årsværk.
 
 
M.A.R.S.’s opgave vil være at modtage, losse, rengøre, demontere og genvinde de to store produktionsplatforme, som totalt vejer over 23,000 ton. De to såkaldte “topsides” vil blive løftet fra deres position i Tyrafeltet i Nordsøen af Allsea’s tungløftskib ”Pioneering Spirit’ og overført til lastprammen ’Iron Lady’, som efterfølgende vil ankomme til M.A.R.S.’s produktionsfacilitet i Frederikshavn Havn.
 

Operationen forventes udført i eftersommeren 2020 og er det første offshore projekt, som M.A.R.S. har vundet til deres nye, moderne og miljørigtige genvindingsfacilitet på Frederikshavn Havn.
 

Projektet er det hidtil største af sin slags i Danmark.
 

M.A.R.S. har over 20 års erfaring i genvinding af platforme fra den Mexicanske Golf og har håndteret over 1,5 million ton i perioden.
 

- Vi er stolte og ydmyge over at være belønnet med dette første platform-genvindingsprojekt på vores nye europæiske facilitet i Frederikshavn Havn. Vi føler os overbeviste om, at vi med vort fokus på miljø, bæredygtighed, sikre arbejdsforhold og effektivitet opnået gennem årtiers erfaring i USA, også fremover vil sikre mange projekter til vores facilitet på Frederikshavn Havn, siger Dwight “Butch” Caton, der er administrerende direktør og ejer af M.A.R.S. 
Klik venligst

© Copyright 2018 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- DI Transport kommenterer havenudvikling som en afvikling
- Den rammer plet
- Færgerederi på Øresund skifter navn
- Politikerne i Kolding vil ændre byens havn
- EU-Parlamentets transportudvalg siger ja til frihandelsaftale med Japan
- Danske Rederier kalder Brexit-aftale for godt nyt
- Shippingfirma var alene formidler over for et handelsfirma
- Nyt digitalt værktøj skal ruste virksomheder til Brexit
- Gratis erhvervsfragt med færge er i strid med loven
- Øget samhandel mellem Afrika og EU kræver gode vilkår for skibsfarten
- Maritime virksomheder rekrutterer via sociale medier
- Ny superfærge til Kattegat er sat i søen i Australien

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligstKlik venligst