Klik venligst

  
Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp
Forsiden
      

Dansk Erhverv skifter ud i topledelsen

Onsdag 20. juni 2018 kl: 21:42
Share  


Af: Redaktionen

Erhvervsminister Brian Mikkelsen (K) er udnævnt til ny administrerende direktør for Dansk Erhverv. Brian Mikkelsen afløser Jens Klarskov, der efter gensidig aftale fratræder sin stilling med virkning med det samme

- Jeg vil gerne anerkende og takke Jens Klarskov for den store indsats han siden 2008 har ydet Dansk Erhverv sammen med Dansk Erhvervs dygtige medarbejdere. Der er tale om et meget flot stykke arbejde, der har resulteret i den stærke position Dansk Erhverv har i dag. Men tiden er inde til at lade nye kræfter træde til, der kan føre Dansk Erhverv videre i henhold til vores strategi, siger Dansk Erhvervs formand, Jens Mathiesen, og fortsætter:


- Derfor er det en stor glæde, at Brian Mikkelsen har takket ja til posten som Dansk Erhvervs nye administrernede direktør og til at stå i spidsen for den fortsatte markante udvikling af Dansk Erhverv. 


Jens Mathiesen fremhæver, at bestyrelsen i Dansk Erhverv ser frem til at arbejde sammen med Brian Mikkelsen der blandt andet har erfaring fra 24 år i Folketinget og 12 år på forskellige ministerposter. Jens Mathiesen betegner Brian Mikkelsen som den bedst tænkelige person til at stå i spidsen for Dansk Erhverv fremadrettet.


- Efter mange spændende og interessante år i politik, er tiden inde til at prøve kræfter med nye udfordringer. Jeg er beæret og stolt over at være Dansk Erhvervs nye adm. direktør. Jeg kender jo Dansk Erhverv rigtig godt, ikke mindst formandskabet, forretningsudvalget og bestyrelsen og de virksomheder, de repræsenterer i Dansk Erhvervs folkevalgte organer, siger Brian Mikkelsen.


Dansk Erhverv har blandt andet vognmandsorganisationen DTL - Danske Vognmænd som medlem.
Klik venligst

© Copyright 2018 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Tanktransportvirksomhed udvider i Vejle
- Vognmandsorganisation foretrækker normaltid
- To tredjedele af kommunerne deltager i uopmærksomhedskampagne
- 93 procent tager afstand fra uopmærksom kørsel
- Elektriske distributionslastbiler kommer på gaden
- Lørdag er vognmændenes dag på Fyn
- Tyve tog tyve paller eller flere i Birkerød
- Tyve tog tyve paller eller flere i Birkerød
- Tyve borede ned til olien - i en tank
- Ford lancerer ny to-tons Transit på IAA i Hannover
- 28-årig svensk mand skal for en dommer i sag om tyveri fra lastbiler
- Polsk chauffør tog trofæet hos Volvo Trucks i Sverige

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligstKlik venligst