Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp
Forsiden
      

Midttrafiks kunder har kåret de bedste busselskaber

Onsdag 30. maj 2018 kl: 12:28
Share  


Af: Redaktionen

Midttrafiks kunder har kåret de bedste busselskaber

Tirsdag overrakte Midttrafik prisen ’Bedste busselskab 2017/2018’ til de to busselskaber, som har leveret den højeste kundetilfredshed det seneste år. TK-Bus fra Viborg vinder puljen med små ruter, som kører under 15.000 køreplantimer om året, mens De Grønne Busser fra Hinnerup vinder puljen med store ruter, som kører over 15.000 køreplantimer om året. Derudover blev der uddelt en pris til de busselskaber, som har den højeste tilfreds med chaufførernes service og kørsel


Kundetilfredshedsmålingerne viser, at den samlede tilfredshed er høj på tværs af alle de busselskaber, som kører for Midttrafik. 
Busselskaberne i puljen med små ruter scorer i gennemsnit 8,2 på en skala fra 0-10, mens scoren i puljen med store ruter er 8,1.


- Vi er glade for, at kunderne synes, de får en god kvalitet, når de kører med vores busser. Med kåringerne anerkender vi de busselskaber, der yder en ekstra god service, siger Mette Julbo, der er vicedirektør i Midttrafik.


TK-Bus vinder prisen helt uden klager
TK-Bus klarer sig flot på alle spørgsmål i tilfredshedsmålingen. Desuden ligger de helt i top i kvalitetsvurderingen, fordi de slet ikke har haft nogen kundeklager i perioden.


- Jeg er utrolig stolt over at vinde prisen for bedste busselskab på små ruter, siger busvognmand Tommy Krogh, der ejer TK-Bus. 


- Vi er særlig glade for, at vi ikke har haft nogen kundeklager, og at vi scorer højt på vedligehold/rengøring af vore busser. Det må jo betyde, at vi har nogle dygtige chauffører. Stor ros til dem. Vi prøver alle på at yde den bedste service for passagererne i hverdagen. Det er dejligt, at det ikke er firmaets størrelse, der er afgørende - det er kundernes afgørelse, og vi er jo i et service erhverv, siger han videre.


TK-Bus kører lokale ruter i Viborgområdet - blandt andet rute 770 og 771. Med prisen følger 150.000 kroner. 


De Gule Busser i Viborg får 50.000 kroner for 2. pladsen, og 3. pladsen på 25.000 kroner går til Holstebro Turistbusser i puljen med små ruter.


De Grønne Busser vinder prisen for store ruter 
I puljen med store ruter får De Grønne Busser en flot score på alle spørgsmål i tilfredshedsmålingen. Herudover har de et lavt antal kundeklager og deltager på Midttrafiks chaufføruddannelse.


- At det er kunderne, der har kåret De Grønne Busser som bedste busselskab og rost chaufførerne for bedste kørsel og service, er det største skulderklap, man kan få, siger Kim Nielsen, der er ejer af De Grønne Busser. 


- Når bare man holder begge ben på jorden, møder sit personale i øjenhøjde og viser gensidig respekt for hinanden, så har man et godt fundament til at skabe gode resultater, siger han videre.


De Grønne Busser kører regionale ruter blandt andet rute 114 og 918x. Med prisen følger 150.000 kroner. 


I puljen med store ruter går 2. pladsen på 50.000 kr. til Keolis, og 3. pladsen på 25.000 kr. går til Nobina Danmark.


Ekstra bonus for chaufførtilfredshed i år
Som noget nyt kårer Midttrafik også de to busselskaber, som leverer det flotteste resultat på chaufførernes service og kørsel. Denne kåring er et skulderklap til de chaufførgrupper, som giver kunderne en god oplevelse, når de kører med busserne.
Præmien er et arrangement for chaufførerne, og her vinder De Gule Busser fra Viborg for de små ruter, mens de Grønne Busser fra Hinnerup også vinder denne pris for de store ruter.


Om Midttrafiks bedste busselskab
  • Det er Midttrafiks kunder, der er med til at finde de busselskaber, der gør en ekstra indsats for at få glade og tilfredse kunder i busserne. Der er gennemført to tilfredshedsmålinger i perioden 2017/2018, hvor kunderne svarer på, hvor tilfredse de er med busrejsen, chaufførens service, chaufførens kørsel, rengøringen og bussens indvendige vedligehold
  • Ud over kundetilfredshedsmålinger tages der højde for, hvilken kvalitet busselskaberne har leveret i 2017/2018. Her inddrages antallet af kundeklager om chaufførernes service og kørsel, og om de har deltaget på Midttrafiks chaufføruddannelse Fly High
  • Midttrafiks bedste busselskab har kørt siden 2015
  • Midttrafik er et trafikselskab, og står i spidsen for den kollektive trafik i Midtjylland
  • Det er Midttrafik, der administrerer den kollektive trafik med finansiering fra Region Midtjylland og de 18 kommuner i regionen
  • Opgaverne spænder bredt fra blandt andet planlægning og koordinering af bustrafikken, gennemførelse af udbud og kontraktadministration, kvalitetskontrol, fastsættelse af priser og rejseregler, kundeservice til information og markedsføring af den kollektive trafik


Klik venligst

© Copyright 2018 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Billund og Warszawa bliver furbundet med flyforbindelse
- DriveNow udvider flåden med 200 ekstra biler
- Minibus blev ramt af et tog ved Varde
- Virksomheder har sværere ved at få besat stillinger
- Rederi vil anlægge grøn havn ved den blå vandvej
- Trafikanter har fået mere plads på motorvejen
- Lavere færgetakster har givet ø-færgerne fremgang
- 26-årig mand mistede Mastercard og penge efter taxitur
- Skandinavisk flyselskab åbner rute til Hong kong fra København
- Busselskab i Hirtshals overtager konkursramt busselskab i Hjørring
- København og Aqaba får direkte flyrute
- Transportudvalg så på tog og transportløsninger

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligstKlik venligst