Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Aalborg Havn oplever stigende efterspørgsel efter lagerkapacitet

Mandag 28. maj 2018 kl: 09:48
Af: Redaktionen

Aalborg Havn oplever stigende efterspørgsel efter lagerkapacitet

Efterspørgslen efter lagerkapacitet i Aalborg er steget markant. Det får nu Aalborg Havn til at bygge to nye lagerhaller på hver 2.000 kvadratmeter. Udvidelsen sker ved containerterminalen på Aalborg Havn, hvor to andre nybyggede lagerhaller netop er ved at blive gjort klar til at blive taget i brug

- Vi mærker et stigende behov for mere lagerkapacitet i Aalborg. Det er et tydeligt tegn på, at der er mere gang i økonomien og forbruget, siger Jeppe Faber, der er account manager i Aalborg Havn Logistik A/S og fortsætter: 


- I kriseårene efter 2008 er det selvsagt ret begrænset, hvor meget ny lagerkapacitet der er blevet bygget, og ikke mindst derfor er behovet nu ekstra stort. Det er glædeligt ud fra et vækstperspektiv.  


Den ene af de to nye haller på 2.000 kvadratmeter opføres på bestilling fra Danske Fragtmænd, mens den anden hal, der ligeledes er på 2.000 kvadratmeter og er en såkaldt bulkhal til opbevaring af materialer i løs vægt, bygges med henblik på at have ledig kapacitet til nye kunder.


- Når en virksomhed får behov for ekstra lagerkapacitet, skal vi gerne kunne handle hurtigt. Derfor forsøger vi nu at være foran efterspørgslen, så vi kan yde den bedste service og fleksibilitet, siger Jeppe Faber.


De nye lagerbygningers placering direkte over for containerterminalen vil give virksomheder betydelige tidsbesparelser, da omladningen fra skib til lager kræver minimal ekstratransport. 


Bygningerne opføres som universalhaller og skal kunne rumme de fleste lejere, der har behov for lager-, logistik- og lettere produktionsfaciliteter. Hallerne får en loftshøjde på otte meter med god mulighed for at udnytte hele bygningen - også i højden. De to nye haller på i alt 4.000 kvadratmeter forventes færdige til november i år.






Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Skanderborg-virksomhed er endt i konkurs
- Seks meldes døde
- Entreprenør tog tre tre-akslede tandem-trækkere med til Herskind
- Dem fra Nordlunde har fået en ny fire-akslet maskinanhænger
- Havn investerer og reducerer sin gæld
- Ny limfjordsforbindelse bliver emne på samråd med transportministeren
- Overføringsanhænger skal føre containere til og fra opgaverne
- Slagelse-virksomhed skal bruge to nye trækkere til entreprenøropgaver
- 23-årig kørte i stjålet lastbil
- Pusher-trækker skal tage læsset med gyllevogne med mere
- Beskæftigelsen steg med 33.600 på et år
- Fragtfirma medbringer truck til lasten

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst